Αυτός είναι αφεντικό! Ποια 2000 που δίνει ο Μητσοτάκης για κάθε παιδί; Δείτε πόσα θα δώσει επιχειρηματίας στους εργαζομένους τους για να αποκτήσουν παιδιά.

Κοινοποίηση:
euro

Η Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος και ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Σαράντης δίνουν το παράδειγμα και το κίνητρο στους εργαζομένους για να κάνουν παιδιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η βιομηχανία τροφίμων, ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι θα τους δοθεί μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Εκτός από αυτό όμως, η εταιρεία με στόχο την αύξηση της γεννητικότητας μεταξύ των οικογενειών των εργαζομένων, αποφάσισε να μοιράσει κονδύλι 300.000€ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Στην ίδια εκδήλωση, η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000€ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. αποτελεί τον μεγαλύτερο εισκομιστή ποσοτήτων Ελληνικού γάλακτος το οποίο συλλέγει καθημερινά από 1.700 Έλληνες παραγωγούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ !!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ !!! Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!

Leave a Response