Αυτούς έχουμε απέναντι… Τούρκος Χότζας: «Για να υπακούει η γυναίκα επιτρέπεται να χτυπιέται ελαφρά στην πλάτη ή να της τραβάνε τα αυτιά»…

Κοινοποίηση:
88978978

Αν κάποιοι νομίζετε πως αυτές οι απόψεις στην τουρκία απηχούν την μειοψηφία, είστε βαθιά νυχτωμένοι!

Θέμα της επικαιρότητας κατέστησαν οι δηλώσεις χότζα ο οποίος περιγράφει στην Εκσί Σοζτζού το πώς δέρνεται μία γυναίκα.

Αποκαλύφθηκε βίντεο στο οποίο ο χότζας περιγράφει το πώς δέρνεται μία γυναίκα. Το βίντεο το οποίο έγινε βάιραλ στην Εκσί Σοζτζού, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Στο βίντεο ο οπισθοδρομικός χότζας περιγράφει πως η γυναίκα “για να υπακούει”, επιτρέπεται να χτυπιέται ελαφρά στην πλάτη ή να της τραβάνε τα αυτιά ενώ σχετικά με το “πότε”, λέει τα εξής :

“Αν σταματήσει την προσευχή, αν δεν πάει στο κρεβάτι όταν την καλεί ο άντρας της και αν δεν πλένεται όταν έχει περίοδο” tele1.com.tr

Και να φανταστείτε ότι αυτές οι δηλώσεις δεν είναι και οι πιό ακραίες που ακούγονται στην τουρκία…

Ένα μήνα πριν Τούρκος ιμάμης πρότεινετην ποινή του ξυλοδαρμού, για όσους αρνούνται να νηστέψουν.

Οι δηλώσεις του Χαλίλ Κονακτζί, ιμάμη σε τέμενος της Αγκύρας, έκαναν τον γύρο της Τουρκίας, με αρκετούς να είναι αυτοί που αντιδρούν στις δηλώσεις του σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα:

«Φυσικά και υπάρχει εξαναγκασμός στο Ισλάμ. Υπάρχει καταναγκασμός στη θρησκεία. Πώς υπάρχει; Υπάρχει ποινή για αυτούς που δεν προσεύχονται. Τώρα μπορεί να μην εφαρμόζεται. Υπάρχει επίσης ποινή στη θρησκεία για αυτούς που δεν νηστεύουν. Υπάρχει ο ξυλοδαρμός. Άρα υπάρχει καταναγκασμός στην θρησκεία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: