Αυτοκίνητο στην Ηλεία παραβίασε stop και «θέρισε» πατέρα μπροστά στο παιδί του – Η άνιση μάχη του

Κοινοποίηση:
f48d5cf90da41a2caaf59cbac9d3843b_XL

Ο άτυχος άντρας χαροπάλευε μετά το τροχαίο στην Ηλεία, σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι ελπίδες για τη σωτηρία του, είχαν χαθεί από τη δεύτερη μέρα του σοβαρότατου τραυματισμού…

Ο 57χρονος κατέληξε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς στην Αθήνα, σε ηλικία 57 ετών. Είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου στην Ηλεία.

Μαζί του στο μηχανάκι ήταν και ο γιος του. Επέστρεφαν στο σπίτι τους, όταν στην οδό Τ. Πετροπούλου, η οδηγός ενός αυτοκινήτου, παραβίασε το stop και χτύπησε το μηχανάκι τους, στο ύψος της οδού Δραγατσανίου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κατάσταση του Νίκου κρίθηκε από την αρχή, κρίσιμη. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου και από εκεί στο “Γεννηματάς”. Ήδη από την επόμενη ημέρα οι ελπίδες είχαν σβήσει. Η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά, ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Πράος, γαλήνιος, με χιούμορ, με διάθεση για προσφορά, δίπλα στον συνάνθρωπο, άφησε έντονο το στίγμα του στην τοπική κοινωνία. Είτε ως καθηγητής γαλλικών, είτε ως ένας χαρακτήρας που ασχολήθηκε με τα κοινά, πολύπλευρα.

*φωτό αρχείου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: