Αυτογκόλ από τα λίγα! ΕΛΕΓΕ η Τσαπανίδου: Αν πάω με ένα κόμμα θα είναι σαν να λέω ότι τόσο καιρό σου περνούσα αυτό που πίστευα

Κοινοποίηση:
TSAPANIDOU

Αυτογκόλ από τα λίγα!

Τα λόγια που είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια ειδήσεων του OPEN, Πόπη Τσαπανίδου, σχετικά με το αν θα πήγαινε ποτέ σε κάποιο κόμμα είναι ο ορισμός του «μην λες μεγάλα λόγια»!

Θυμίζουμε πως νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε την αιφνίδια παραίτησή της “για προσωπικούς λόγους”.

 Δεν πέρασαν παρά μερικά λεπτά έως ότου ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα η “μεταγραφή”.

Για την περίπτωσή της υπάρχουν αρκετές αντίστοιχες λαϊκές ρήσεις, ωστόσο καλύτερο είναι να ακούσουμε από την ίδια όσα έλεγε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Τι είχε πει η κυρά???? 2014 Όσοι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν Ενφια, να τους κατασχονται τα σπίτια και να πωλούνται σε Γερμανούς, όσα δε σπίτια βρίσκονται σε υποβαθμισμένες περιοχές να πωλούνται σε φτωχούς Γερμανούς, εστι θα ξεχρεώσει η ΕΛΛΆΔΑ, ήταν εμετικη και με θρασυτητα που διέπει άτομα αυτού του είδους Τώρα όσο για την ΕΡΤ που όπως είπε την κρέμασαν στα μανταλάκια γιατί πληρώθηκε 500000ευρω για 2 χρόνια ψάξτε το. Αλήθεια ποια σχολή δημοσιογραφιας τελείωσε??Συλλογή από μπουμπούκια. Αν υπάρχει φάρμακο ενίσχυσης της μνήμης ας δοθει στους Έλληνες που την έχουν θεοποιήσει.

  2. Άχρηστη όπως όλες οι αριστερές κότες. Μια πανούκλα και μισή……

  3. ΜΕ τον λαικισμο ΚΑΙ την συνγκυρια γινεσε και βολευτης ΚΑΙ ευραβολευτης ΚΑΙ προεδρος στην γειτονια σου

  4. το σιχαμερο λεσι αυτο το σκουπιδι της δημοσιογραφιας εχει να μας πει τιποτε γιαυτα που ελεγε καποτε η τα κανει γαργαρα οπως τα ασπραδια που πεταγονται στην μαπα της

  5. Τα σκατα στα σκατα θα πάνε. Οπως και η άρρωστη φεμιναζι Αδαμοπουλου του Νυχτα 25. Ολες αυτές οι μισανδρες βίζιτες, δεν εχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Σωματικα, ψυχικά και ιδεολογικά σαπιες. Ολες μαζεμένες στο κόμμα του Αλέξη. Τυχαιο?

  6. πουτσανιδου πουτανιδου πανε στο διαολο απο μονη σου σημερα να γλιτωσει ο Θεος και την διαδικασια να σε λιωνει σα κουραδοσκουληκαντερα που καταντησες μπαζολα αντιχριστη

  7. Το ειχα πει απο την αρχη γι’αυτην οταν την ειδα σε δελτιο ειδησεων,οτι ειναι οι “εξετασεις” της που δινει,για να υπηρετησει το συστημα μεσω συριζα.

  8. Με λένε ΠΟΠΗ
    Σαν τον παππού μου τον ΠΡΟΚΟΠΗ
    Και δεν ντρέπομαι για αυτό,
    Μια μέρα, μία μέρα,
    ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩ!!!

  9. Δηλαδη εως τωρα αυτο το μουν@@ανο το θεωρουσατε σοβαρο ατομο???????

  10. Που θα πάγαινε η σκατανίδου; Στα σκατά του σφύριζα.

  11. Για να φύγει από το κανάλι πρέπει να εχει σιγουρέψει το μέλλον της 1000%.Αυτοι που της υποσχέθηκαν μια σίγουρη θέση-εικαζω στον ήλιο των Βρυξελλων-ειναι οι γνωστες ποδιτσες που δίνουν εντολές στη Singular Logic άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

  12. Καρατζαφερηs στην τσαπανιδου-και το λιγο μαζι σου ειναι πολυ….

  13. Ενα τουρκοσπορο ειναι δεν το βλεπετε και αυτοι πο θα την ψιφησουν το ιδιο θα ειναι το επαιζε και Μακεδονισα. Ρεεεεεεεεε ουυυυυυυυσσσσσττττ

    1. Πάνε ψοφα ρε φασίστα,που αναφέρεις την λέξη τουρκοσπορο.Ενω εσύ Ελληναρα που δεν ξέρεις να γράφεις…Πισωγλέντη…

  14. ΟΥΣΤ ΡΕ ΓΛΥΦΤΟΚΟΥΝΑΒΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ………..ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ

  15. Μπράβο στον Mr Μπούτια για την επιλογή του, θα πιάσουν τόπο τα γιαούρτια που θα φάει ο λεχρίτης.

  16. …και η κανελλα,η σκατοπανου,τα ιδια ελεγε και πολλοι αλλοι!!!

  17. Τώρα να δεις μακακίες που θα ακούμε από το στόμα της.Όλη την ατζέντα υπέρ των λαθρό,λοατκι και αναρχικών

    1. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Comments are closed.