Αυτοακρωτηριασμό της Ελλάδας ζητά ξανά ο εθνομηδενιστής Ροζάκης

Κοινοποίηση:
ROZAKIS-CHRISTOS-760x400-1

Δεν πρέπει, λέει, να πάμε στα 12 μίλια στο Αιγαίο για να μη θίξουμε… τη Ρωσία και τις ΗΠΑ

Εκπτώσεις στα κυριαρχικά μας δικαιώματα ζητούν οι γνωστοί εθνομηδενιστικοί κύκλοι, πριν καν ακόμη ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές με την Τουρκία.
Την απεμπόληση των εθνικών μας δικαίων ζήτησε -ακόμη μια φορά- ο Χρήστος Ροζάκης, μασκαρεύοντάς την πίσω από την ταμπέλα της «μετριοπάθειας». Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα εκτίμησε πως, παρότι έχουμε δικαίωμα να επεκτείνουμε την αιγιαλίτιδα ζώνη μας στο Αιγαίο στα 12 ναυτικά μίλια, δεν θα έπρεπε να το κάνουμε για να μη θίξουμε… τη Ρωσία και τις ΗΠΑ.

Πρόκειται περί του γνωστού επιχειρήματος περί «ελεύθερης θάλασσας», το οποίο βέβαια είναι παντελώς έωλο, καθώς ούτε η Ρωσία αλλά ούτε και οι ΗΠΑ έχουν ποτέ ζητήσει τέτοιου είδους παραχωρήσεις. Οι μόνοι που εμφατικά τονίζουν ότι «δεν θα γίνει το Αιγαίο ελληνική θάλασσα» και «δεν θα μας περιορίσετε στις ακτές μας» είναι οι Τούρκοι αξιωματούχοι. Οι οποίοι καθόλου άσχημα δεν θα αντιμετώπιζαν το ενδεχόμενο του αυτοακρωτηριασμού της χώρας μας, χωρίς καν να εμπλακούν οι ίδιοι σε αυτή τη διαδικασία.

Ο Χρήστος Ροζάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε αναφερόμενος στο παράδοξο της αναντιστοιχίας του εθνικού εναέριου χώρου μας και της αιγιαλίτιδας ζώνης, χωρίς όμως να διευκρινίσει ότι αυτό προκύπτει κυρίως λόγω του τουρκικού casus belli. Αυτό, βλέπετε, δεν θα ταίριαζε στην επιτηδευμένα καλλιεργούμενη άποψη ότι είναι η Ελλάδα που είναι «μαξιμαλιστική» στο Αιγαίο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μα η Ρωσια ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΑΒΡΟΦ και ειπε οτι η Ελλαδα δικαιουται και μπορει να αυξησει τα χωρικα της υδατα στα 12 μιλια ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ? (αν και ειναι εβραιος ) ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΗΜΑ , ,,,ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

  2. ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΟΥ ΠΟΝΤΙΚΕ ΕΒΡΑΙΕ ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΡΟΖΑΚΗΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.

  3. Ο Χίτλερ δέν μπόρεσε δυστυχώς νά εξατμίσει αυτά τά Εβραικά σκουλήκια όπως τούτον δώ τόν Ροζενστάιν,τόν Κισινγκερ καί πολλούς άλλους.Κρίμα.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response