Αυτοί είναι οι σοβαροί λόγοι που επιτρέπεται η κυκλοφορία το βράδυ

Κοινοποίηση:
απαγορευση κυκλοφοριας

Από χθες τέθηκε σε ισχύ το μέτρο της υποχρεωτικής μάσκας τόσο σε κλειστούς όσο και σε ανοιχτούς χώρους. Παράλληλα, εφαρμόζεται και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 00:30 έως τις 5:00 τα ξημερώματα.
Ήδη στην ΕΡΓΑΝΗ είναι διαθέσιμη η φόρμα την οποία θα συμπληρώνουν οι εργοδότες και θα την δίνουν στους εργαζόμενους που τυγχάνει να δουλεύουν βράδυ και την οποία θα πρέπει να επιδεικνύουν σε πιθανούς ελέγχους.

Οι έλεγχοι σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πολύ πιο σκληροί σε σχέση με το πρώτο κύμα της πανδημίας καθώς κανείς δεν θέλει στην κυβέρνηση η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Ωστόσο, πέρα από τους εργαζόμενους υπάρχουν και άλλοι σοβαροί λόγοι που μπορεί να μετακινηθεί κάποιος μετά τα μεσάνυχτα και αυτοί είναι λόγοι υγείας. Για παράδειγμα θα επιτρέπεται να μετακινηθεί κάποιος για να μεταβεί σε κάποιο νοσοκομείο ή σε κάποιο φαρμακείο.

Ένα άλλο ζήτημα το οποίο χρίζει διευκρίνισης είναι τι ισχύει για την βόλτα με το κατοικίδιο. Παρόλο που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εξήγησε πως η βόλτα με το κατοικίδιο μπορεί να προγραμματιστεί πριν τις 00:30, για λόγους κατανόησης του ελεγκτικού μηχανισμού, ερωτηματικό παραμένει τι ισχύει με τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων οι οποίοι εργάζονται την νύχτα ή πολύ νωρίς το πρωί και δεν υπάρχει χρόνος πέραν των συγκεκριμένων ωρών που ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Για ξαναδείτε αυτό της υποχρεωτικής μάσκας στις περιοχές 3.
    Πουθενά δεν λέει για συνεχή χρήση σε εξωτερικούς χώρους, πλην περιπτώσεων συνωστισμού.
    Τέλος αν όλα είναι κλειστά 00:00 – 05:00, σε τι βοηθάει η απαγόρευση της κυκλοφορίας ?
    Μήπως στις μετακινήσεις ατόμων που οι πολίτες δεν πρέπει να δουν ?

  2. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ…ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ CLUB ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12…ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ E-MAIL ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΡΙΞΑΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ…

    1. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΔΙΑΛΕΚΟΙ

Comments are closed.