Αυτοί είναι οι πέντε κληρονόμοι της περιουσίας του Μαραντόνα – Ο όρος που έχει βάλει

Κοινοποίηση:
maradona-0

Τους πέντε κληρονόμους της περιουσίας του Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε γνωστούς το Δικαστήριο που είχε αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση στην Αργεντινή και πρόκειται για τα πέντε παιδιά του.

 Η δικαιοσύνη της Αργεντινής επιβεβαίωσε ότι οι «μοναδικοί κληρονόμοι» του μεγάλου Αργεντινού άσου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα που «έφυγε» από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου 2020 μετά από καρδιακή ανακοπή, θα είναι τα πέντε αναγνωρισμένα παιδιά του.

Η Βερόνικα Ογιέδα, μητέρα του Ντιέγκο Φερνάντο Μαραντόνα, του μικρότερου γιου του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, «μοιράστηκε» τη δικαστική απόφαση μέσω των social media την Παρασκευή (05/03). Εκτός από τον 8χρονο Ντιέγκο Φερνάντο, οι άλλοι κληρονόμοι είναι οι Ιταλοί Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ (34 ετών), Τζάνα Μαραντόνα (24), Ντάλμα Μαραντόνα (33) και Τζιανίνα Μαραντόνα (31).

Η Ντάλμα και η Τζιανίνα, είναι κόρες του μεγάλου άσου και της Κλαούντια Βιγιαφάνιε πρώην συζύγου του από το 1989 έως το 2003. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ είναι γιος της Ιταλίδας Κριστιάνα Σινάγκρα και η Τζάνα είναι καρπός του έρωτα του μεγάλου άσου με την Βαλέρια Σαμπαλέν.

Ο δικηγόρος Μαουρίσιο Ντ’ Αλεσάντρο, που εκπροσωπεί τον Ματίας Μόρλα, δικηγόρο του Ντιέγκο Μαραντόνα και υπεύθυνου για τη διαχείριση της περιουσίας του, ανέφερε τον περασμένο Ιανουάριο στην «Efe» πως «…τα χρήματα της κληρονομιάς είναι διαθέσιμα σε λογαριασμούς στην Ελβετία, στο Ντουμπάι και στο Μεξικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: