«Αυτή η κ@@@λα με 3 παιδιά…» – Ξεκατινιάζεται με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
TIMA1-768x590

Ο Λετονός πρώην παίκτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιάνις Τίμα, δέχθηκε απίστευτα “καρφιά” από τη σύζυγο (;) του, με σχόλιο στο Instagram.

Ο Γιάνις Τίμα γνωστοποίησε -μέσω ποσταρίσματος στο Instagram- ότι χώρισε από τη σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για μια νέα αρχή στην ζωή του. .

Το σχόλιο του πρώην παίκτη του μπασκετικού Ολυμπιακού έφερε την “εκρηκτική” αντίδραση της συζύγου του, που έκανε ένα απίστευτο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του.

Το σχόλιο της κ. Τίμα

“Μόλις έμαθα από τον σύζυγο μου πως χωρίσαμε εδώ και μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Αυτό που ξέρω είναι πως εδώ και περίπου έξι μήνες άρχισε να με απατάς και μετά, μέσα στο καλοκαίρι, μου είπες πως θέλεις να σώσεις την οικογένεια. Μμμ… αυτό έχει ενδιαφέρον. Και το ενδιαφέρον σου, είναι να μπλοκάρεις στη μάνα του αγοριού σου τις πιστωτικές κάρτες, ώστε να μην έχει χρήματα, και το παιδί σου να φύγουν από το διαμέρισμα ώστε να ζήσουν στους δρόμους. Η άλλη επιλογή είναι να υπογράψει στα γρήγορα κάποια χαρτιά, ώστε να είσαι ελεύθερος άνδρας για τη νέα σου κυρία, που λέει πως δεν κάνει ραντεβού με παντρεμένους άνδρες! Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η κ@@@λα με τρία παιδιά, από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Ξέρεις άραγε πως δεν είσαι ο μόνος άνδρας στη ζωή της τώρα; Το πήγες πολύ μακριά…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: