Αυτή είναι η κόκκινη ΧΟΥΝΤΑ! Πτολεμαΐδα: Η Τροχαία «έκοψε» κλήση σε αυτοκίνητο που έπαιζε από μεγάφωνο το «Μακεδονία ξακουστή» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Συνέβη και αυτό κατά την χθεσινή συγκέντρωση κατοίκων στην Πτολεμαΐδα, όπου αποδοκιμάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η Τροχαία έκοψε κλήση στο αυτοκίνητο που έπαιζε το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Σύμφωνα με ανάρτηση της ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» στο facebook όπου φαίνεται η κλήση από την Τροχαία, το γεγονός συνέβη χθες αργά το βράδυ (η ημερομηνία που αναγράφεται είναι η σημερινή, 18/4/2019), ενώ ως αιτιολογία αναφέρεται ότι «είχε θέσει σε λειτουργία το ηχιτικό σύστημα του οχήματος με τρόπο ώστε να παρενοχλεί» και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει σε απόσταση μικρότερη των είκοσι μέτρων από φανάρι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ειπαμε αυτοι ειναι οι πραιτωριανοι των ανθελληνικων κυβερνησεων. Δεν εχουν ιερο ουτε οσιο οι ενστολοι. Δεν πιστευουν στον ορκο τους. Ειναι ιδιοι με την κυβερνηση. Χ.Α να ξεβρωμισει η χωρα.

  2. ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΠΕΡΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ??? ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΗΔΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ………..

  3. 120.000 ευρώ να πληρώσει στους γιατρούς ο καργιόλης που τον έγραψε και πάλι να μην σωθεί! Όποια εντολή και να έχουν, πόσο σάπιος μπορεί να είναι κάποιος που γράφει κλήση για αυτόν τον λόγο και μάλιστα 120 ευρώ, όταν ο Έλληνας έχει κάνει το σκατό του παξιμάδι. Τα γυφταριά που κυκλοφορούνε ξημερώματα με τέρμα τα ηχεία στην Πάολα τα γράψανε ποτέ; Γρηγόρης Νίκου είναι η δουλάρα του Τσίπρα που τον έγραψε, αν διακρίνω καλά. Να τον κάνει αρχηγό της αστυνομίας, το τόσο πιστό σκυλί, αλλά να σέρνεται στους γιατρούς, γιατί όλα έχουν ένα τίμημα. Εμετός!

    1. ΜΙΣΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ……..ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑΣΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ…..

Leave a Response