Αυτή είναι η κατάσταση στη Θράκη μας! Ημίγυμνοι αλλοδαποί στους δρόμους καθόνται και περιμένουν την αστυνομία να τους συλλάβει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ένα φαινόμενο που είναι σχεδόν καθημερινό για τους κατοίκους του Έβρου, είχαμε σήμερα στον κόμβο Δικαίων, στο Τρίγωνο Ορεστιάδας.

Αρκετοί παράνομοι μετανάστες, ημίγυμνοι όπως βλέπετε και στο BINTEO , αφού πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου, περιμένουν την αστυνομία για να τους συλλάβει.

Όλοι τους είναι νεαρής ηλικίας άνδρες και φυσικά δεν πρόκειται για πρόσφυγες. Όσο για τα ρούχα τους, αν και υπάρχουν κάποιες φορές οι Βούλγαροι που τους πιάνουν και τους τα παίρνουν, τις περισσότερες οι ίδιοι ξεγυμνώνονται και δεν έχουν μαζί τους ούτε έγγραφα, προκειμένου να μην μπορούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν ποιοι ακριβώς είναι και από που προέρχονται.

Δείτε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η μόνη ελπίδα μας πια είναι να θυμώσουν οι ενάμισυ εκατομμύριο Αλβανοί που ζουν στην Ελλάδα και να αρχίσουν να γαζωνουν τα νεγροειδη με τα καλασνικοφ…. από τους ελληνεζους μην περιμένετε τίποτα, άλλωστε τώρα που η Δημοκρατία νίκησε τον Φασισμό και οι επικίνδυνοι για την χώρα εγκληματιες θα πάνε φυλακή , λύθηκαν όλα τα προβλήματα τους.

  2. Σχεδόν όλοι αυτοί είναι από το βρωμο Πακιστάν. Το Πακιστάν που φυσικά ΔΕΝ έχει πόλεμο!!! Από τους χειρότερους Αλλαχουακμπαρηδες οι Πακιδες φανατικοί και ακραίοι Ισλαμιστες και κάργα φιοτουρκοι. Στο Πακιστάν κάνει ο καθένας τους 8-10 παιδιά γιατί τα βλέπουν σαν στρατιώτες του Ισλάμ. Και φυσικά τα στέλνουν ως δήθεν πρόσφυγες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αφού το όνειρο τους είναι μια μέρα να κατακτήσει το Ισλάμ όλο τον κόσμο!!!

  3. Ας κάνει η αστυνομία ότι δεν βλέπει κι ας τους αφήσει εκεί χωρίς ρούχα, νερό, φαγητό. Να τους μείνουν μόνο τα κινητά που αυτά όλως παραδόξως δεν τα χάνουν ενώ έχουν χάσει τα πάντα. Κι όταν έχουν πεινάσει αρκετά κλείσιμο μέσα σε φυλακή μέχρι να πουν ποιοι είναι και να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής. Όσο τους ταΐζουμε και τους δίνουμε διαμερίσματα και λεφτά στο χέρι θα ειδοποιούν και τις παρέες που άφησαν πίσω να ‘έρθουν κι αυτοί. Ποιος δεν θέλει να τρώει, να πίνει, και να αράζει; και να παίρνει και χρήμα από πάνω ζεστό και μετρητό!

Leave a Response