Αυτή είναι η γυναίκα χάρη στην οποία έχασε 40 κιλά ο Πάνος Καμμένος (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kammenos-665x401

Όσοι είδαν τον Πάνο Καμμένο στις τελευταίες του εμφανίσεις κυριολεκτικά τρόμαξαν να τον γνωρίσουν, καθώς μιλάμε για ολική μεταμόρφωση.

Ο κ. Καμμένος είναι άλλος άνθρωπος πλέον και αυτό δεν έγινε τυχαία. Ο ίδιος επέδειξε αξιοθαύμαστη προσήλωση στον στόχο και με τη βοήθεια μιας γνωστής βελονίστριας και ενός διατροφολόγου,  πέτυχε αυτό που πριν από λίγο καιρό έμοιαζε ακατόρθωτο.

Κατάφερε να χάσει πάνω από 40 κιλά και πλέον ζυγίζει σχεδόν 65.

Η βελονίστρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών είναι η κ. Βίκυ Μανούκα η οποία είναι αναισθησιολόγος, Βελονιστής και ασχολείται με τον βελονισμό από το 1984.

Εξειδικεύτηκε ενταντικολόγος στο Hospital CANTONAL UNIVERSITAIRE GENEVE, όπου ασχολήθηκε με την διατροφή του βαριά πάσχοντα ασθενή.

Αυτή είναι η γυναίκα χάρη στην οποία έχασε 40 κιλά ο Πάνος Καμμένος (Pic)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Γαστρικο by pass 1.000% … Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε… πάντως όντως έγινε χάλια. Αν επρόκειτο για λόγους υγείας καλά έκανε..

  2. Στέφανε μην προβάλεις άλλο τους προδότες! Μόνο τις προδοσίες! Το τί κάνει στον ελεύθερο χρόνο του η κάθε χοντρή σαβούρα δεν μας αφορά! Με εκτίμηση

  3. Ο πρώην χοντρός έφαγε καλά από τις σάρκες των Ελλήνων ….ότι κ να κάνει χοντρόπετσος θα παραμείνει…….,.

  4. Έτρωγε ντομάτες σαν τον Πάγκαλο και τον πάχαιναν. Τις έκοψε κι έγινε πετσί και κόκκαλο. Ρε πανούλη ακόμα και σε αυτό το θέμα ψέμμα;; Μόνο με εγχείρηση στομάχου γίνεται αυτό. Σιγά μην έκοψε και τον κοπανιστό αέρα κι έρεψε.

  5. Έτρωγε ντομάτες σαν τον Πάγκαλο και τον πάχαιναν. Τις έκοψε κι έγινε πετσί και κόκκαλο. Ρε πανούλη ακόμα και σε αυτό το θέμα ψέμμα;; Μόνο με εγχείρηση στομάχου γίνεται αυτό. Σιγά μην έκοψε και τον κοπανιστό αέρα κι έτρεχε.

  6. Ο/Η ΓΥΦΤΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟ ΓΥΦΤΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣΥΡΙΖΟΠΑΚΟΚΟΨΗΦΟΦΟΡΟΓΙΔΟ λέει:

    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΣΑ…ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΛΙ

Leave a Response