“Αυτή είναι η Δημοκρατία σας στο Κυνοβούλιο”: Κασιδιάρης και Παναγιώταρος “ποζάρουν” μπροστά στις μπογιές του Ρουβίκωνα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
panagiwtaros-kasidiaris-bouli-mpogies-2019-05-21-1300

Λίγα λεπτά με την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή με καπνογόνα και μπογιές οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος βγήκαν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου και έβγαλαν selfie.

Οι δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής έγραψαν «Αυτή είναι η Δημοκρατία σας» στην λεζάντα.

Λίγο αργότερα, ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέβασε στο twitter βίντεο από την βουλή με τις μπογιές και έκανε τo εύστοχο σχόλιο «Κυνοβούλιο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Τι λες ρε ηλιθιε ανωνυμε , που θα με πεις εμενα συριζαιο , παπαρα ε παπαρα , οποιαδηποτε βρισια την γραφω εκει που δεν πιανει , σλλα το συριζαιος κοψε το , αγραμματη ορνιθα , μαθε να διαβαζεις κατ’αρχην , παρταλι ….

  2. Τι να πουν κι οι Ρουβίωνες, σιγά τα ωά με δυο μπογιές. Ας ακούσουν την τραγουδάρα του Αρτέμη του Άουσβιτς να μπω και μέσα στη βουλή και να την κάψω όλη.

  3. σπαρτιάτης,Νικος και Καταντια,συριζαικα κομματοσκυλα,πληρωμενοι αλητες που μπαινουν σε όλα τα σαιτ για να κατηγορουν την ΧΑ.
    στα τσακιδια

  4. ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ………………… ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ…………….. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ……………………

    1. Θα παρουν υπογλωσσια αλλα τα ουρανια τοξα θα παρουν υποθετα για να στατησει να τσουζει.

  5. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΤΙΝΑΝΤΣΕΣ ΤΟΥ – ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ………………….ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΄΄ΠΑΡΑΣΗΜΑ΄΄ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΄΄ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ΄΄ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (FAKE NEWS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ), ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ……………………………………………..

  6. δυο “τιποτα” που βρεθηκαν επειδη υπαρχουν κατι χαιβανια που πιστευουν οτι αυτοι ειναι “πατριωτες” και τους ψηφισαν, τους “εφτιαξαν” γιατι φραπεδακι ρεφενε στα εξαρχεια θα επιναν, και τωρα κανουν και χιουμορ τα “τιποτα”. Μαυρο δαγκωτο στα ες ες. Μακακες

    1. Οχι φιλε δεν πιστευουμε οτι ειναι πατριωτες.πατριωτες δηλωνουν και οι κομμουνιστες.εθνικιστες ειμαστε.οταν καταλαβεις την διαφορα θα γινεις ανθρωπος

  7. Καταντια , παρε 20 sents , να αγορασεις καροτακι , και να το πλυνεις μετα , πριν το φας , τα κωλοβακτηριδια βλαπτουν τον εγκεφαλο , δεν σε αφηνουν να καταλαβεις ποσο κοροιδο πιαστηκες , εναν ολοκληρο χρονο πρεπει να γραφεις σαχλαμαρες για να μπορεσεις να αγορασεις ενα , (1 μονον) πουρο απο αυτα που καπνιζει ο Αλεξης , γαμω την καταντια σου… βλακομουτρο !!!

  8. Ασε τις ψευτικες αηδιες ρε καταντια, αιντε ψηφισε τα ανθελληνικα κομματα που ψηφιζεις και ασε την Χρυση Αυγη για εμας τους Ελληνες.

  9. Γεια σου ρε Κασιδιάρη προστάτη του κοινοβουλίου και της Δημοκρατίας. Προστάτη των 300 εθνοπατέρων. Αλλά τώρα που έγινες τσιράκι της ελίτ και προωθείς το 12ωρο λογικό να προστατεύεις το κοινοβούλιο που κάποτε το έλεγες κΥνοβούλιο.

    Είναι γλυκά τα οχτώ χιλιάρικα το μήνα για να βγάζεις σέλφι ε;

    1. Ρε αι στο διάολο που σου φταίει ο κασιδιαρης για την κατάντια μας, μαλάκα. Ψήφισε τον και αν κάνει τα ίδια τότε μαζί σου μέχρι τότε όμως ψήφισε τους υπόλοιπους και σκάσε.

    2. ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ
      Η Χ.Α ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ 200 ΑΠΟ 300
      Η Χ.Α ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ ΣΤΑ 1500 ΕΥΡΩ
      Η Χ.Α ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 80% Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
      Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

Comments are closed.