Αυτά τα 5 ζώδια μπορούν να σου «παγώσουν» το αίμα απλά με ένα βλέμμα

Κοινοποίηση:
zodia_0

Τα ζώδια αυτά έχουν το χάρισμα, με ένα τους βλέμμα, να σου κόβεται η ανάσα, χωρίς καν να ανοίξουν το στόμα τους να σου πουν κάτι….

Είναι προτιμότερο να σε βρίσουν ή να τσακωθούν ανοιχτά μαζί σου γιατί τότε θα ξέρεις τι σκέφτονται κιόλας. Αν δε σου έχει τύχει ακόμα να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους, ε, τότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς και να πάρεις και τις ανάλογες προφυλάξεις, για να αποφύγεις να τα φτάσεις σε αυτό το σημείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τον έχεις ήδη βάλει στην 1η θέση της λίστας, με το που διάβασες τον τίτλο κι είχες απόλυτο δίκιο. Είναι η προσωποποίηση της φράσης “με ένα βλέμμα, σου κόβονται τα πόδια”. Μη σου πούμε ότι προτιμάς να σε βρίσει, παρά να σε κοιτάξει γιατί πραγματικά είναι πιο απειλητικός και ο νους σου μόνο στο κακό πάει. Και δικαίως, καθώς εκείνη τη στιγμή σκέφτεται πώς θα σε εξαφανίσει από τον χάρτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι ο βασιλιάς του πάγου, έτσι κι αλλιώς, οπότε, επίσης δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το βλέμμα του είναι ψυχρό κι ενίοτε κακό. Ιδίως, όταν βλέπει πράγματα που θεωρεί ανεπίτρεπτα και λάθος ή τον φέρεις σε δύσκολη θέση μπροστά σε κόσμο, που τον νοιάζει η γνώμη του. Ένα επιπλέον tip: Μην του κάνεις πλάκα σε “ώρα υπηρεσίας” ή για σοβαρά θέματα γιατί πας γυρεύοντας.

ΤΑΥΡΟΣ
Όσο δύσκολο είναι να του ανέβει το αίμα στο κεφάλι και να τον δεις μαινόμενο, τόσο εύκολα θα σε κοιτάξει με παγωμένο ύφος αν σε δει να “κοπανιέσαι και να χτυπιέσαι” για ψύλλου πήδημα, να το παίζεις αδύναμος και “δε μπορώ, θα καταρρεύσω” ή να τον βγάζεις από τη βολή του, κοινώς, να τον πρήζεις με ό,τι του αρέσει να κάνει ή να μην κάνει στην καθημερινή του ζωή. Πρώτα θα σε παγώσει με το βλέμμα του κι αν δεν πιάσεις το… υπονοούμενο, θα τον δεις να αναψοκοκκινίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θίξε του ένα πρόσωπο που αγαπά ή έχει υψηλά στην εκτίμησή του, τις αρχές του ή όποια αξία “κουβαλάει” από το σπίτι του και το πρώτο πράγμα που θα εισπράξεις είναι το παγωμένο βλέμμα του. Εκεί παύει να βγάζει ζεστασιά και ευαισθησία, μη σου πούμε ότι κατατάχτηκες (χωρίς να το ξέρεις) στους εχθρούς του. Το επόμενο βήμα είναι η άμεση απομάκρυνσή του ή η δική σου, αφού θα βρει τρόπο να σε “φάει λάχανο”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος, όπως και ο Αιγόκερως, δεν είναι έτσι κι αλλιώς από τα ζώδια που βγάζουν ζεστασιά. Έχει κι αυτή ένα βλέμμα απόμακρο, παρατηρεί και καταγράφει λόγια και συμπεριφορές, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Μπορεί να σε παγώσει, όταν δείξεις επιπολαιότητα σε κάτι που γι’ αυτήν είναι σημαντικό, πεις κάποια βλακεία ή είσαι άσχετος ή αδιάφορος σε ένα φλέγον ζήτημα. Επίσης, αν δεν ξέρεις να μιλάς και πετάξεις κάποιο “τούβλο” γραμματικό ή συντακτικό. Το ανάλογο ύφος συνοδεύεται πάντα από το ανασηκωμένο φρυδάκι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. Ο/Η εσείς τι ζώδιο είστε;; ο Μητσοτάκης πάντως είναι ΙΧΘΥΣ. λέει:

  Τι είπε ο Θεός στο Κάθε Ζώδιο στην Αρχή της Δημιουργίας!
  Καὶ εἶπεν ὁ Θεός… Ο καρμικος νόμος στα 12 ζώδια…
  Ήταν πρωί που ο Θεός στάθηκε μπροστά στα 12 παιδιά του και στο καθένα φύτεψε το σπόρο της ανθρώπινης ζωής. Το ένα μετά το άλλο κάνανε ένα βήμα μπρος για να λάβουν το τίμημα…
  -«Σε σένα ΚΡΙΕ, δίνω πρώτα το σπόρο, για να έχεις την τιμή να τον φυτέψεις. Για κάθε σπόρο που φυτεύεις, ένα εκατομμύριο θα πολλαπλασιάζονται στο χέρι σου. Ποτέ δεν θα ΄χεις τον καιρό να δεις το σπόρο σου να φυτρώνει γιατί κάθε σπόρος σου θα βγάζει άλλους που θα πρέπει να φυτευτούν. Θα σαι ο πρώτος που θα εμφυσήσει στο ανθρώπινο μυαλό την Ιδέα Μου. Δεν είναι όμως δική σου δουλειά να κρίνεις αυτή την Ιδέα. Τομόνο που θα κάνεις είναι να εφιστάς την προσοχή του ανθρώπου για τη Δημιουργία Μου. Για να κάνεις καλά αυτή τη δουλειά σου δίνω το χάρισμα της Προσωπικής αξιοπρέπειας».
  Σιωπηλός ο Κριός πήγε πίσω…
  -«Σε σένα ΤΑΥΡΕ , δίνω τη δύναμη να “χτίσεις” το σπόρο στην ουσία. Η δουλειά σου είναι σημαντική και απαιτεί υπομονή για να τελειώσεις αυτό που αρχίζεις, διαφορετικά οι σπόροι θα χαθούν στον άνεμο. Δεν πρέπει ν’ αλλάζεις γνώμη, να κρίνεις ή να βασίζεσαι στους άλλους γι’ αυτό που σου ζητώ να κάνεις. Σου δίνω το δώρο της Δύναμης. Χρησιμοποίησέ το σοφά».
  Ο Ταύρος πήγε πίσω στη θέση του…..
  -«Σε σένα ΔΙΔΥΜΕ, δίνω τις ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις για να προσφέρεις σε όλους, μια κατανόηση για το τι βλέπουν γύρω τους. Ποτέ δε θα ξέρεις γιατί οι άνθρωποι μιλούν ή ακούνε, αλλά για απάντηση στην ερώτησή σου, σου δίνω το δώρο της Γνώσης».
  Και ο Δίδυμος πήγε πίσω στη θέση του….
  -«Εσύ ΚΑΡΚΙΝΕ, θα διδάσκεις τους ανθρώπους για το συναίσθημα, θα τους προκαλείς γέλιο και δάκρυα, έτσι που, ότι βλέπουν, να αναπτύσσεται πλήρως μέσα τους.σου δίνω το δώρο της Οικογένειας , για να μπορεί η πληρότητά σου, να πολλαπλασιαστεί».
  Και ο Καρκίνος γύρισε στη θέση του…
  – «Εσύ, ΛΕΟΝΤΑ, θα παρουσιάζεις τη Δημιουργία Μου και όλη της τη σοφία, στον κόσμο. Πάντα ν’ αποφεύγεις τον κομπασμό και να θυμάσαι πως είναι η δική Μου Δημιουργία, όχι η δική σου. Αν το ξεχάσεις, οι άνθρωποι θα σε καταδιώξουν. Υπάρχει μεγάλη χαρά στη δουλειά που σου αναθέτω, αν την κάνεις καλά. Γι’ αυτό, σου δίνω το δώρο της Τιμής».
  Και ο Λέοντας έκανε ένα βήμα πίσω στη θέση του…
  – «Σε σένα ΠΑΡΘΕΝΕ, αναθέτω μια εξέταση πάνω σε όλα όσα έκανε ο άνθρωπος με τη Δημιουργία Μου. Θα κρίνεις αυστηρά τις μεθόδους του και θα του θυμίζεις τις αδυναμίες του για να τελειοποιηθεί μέσα από τη Δημιουργία Μου. Γι’ αυτό, σου δίνω το χάρισμα της Καθάριας Σκέψης».
  Και ο Παρθένος γύρισε στη θέση του…
  – «Σε σένα ΖΥΓΕ, αναθέτω την αποστολή της υπηρεσίας να σκέφτεται ο άνθρωπος τα καθήκοντά του, να μάθει τη συνεργασία και τη διαλλακτικότητα. Θα βρίσκεσαι όπου υπάρχει αταξία και σου δίνω το δώρο της Αγάπης».Και ο Ζυγός γύρισε στη θέση του…
  -«ΣΚΟΡΠΙΕ, η δουλειά σου είναι πολύ δύσκολη. Θα διαβάζεις τη σκέψη των ανθρώπων, αλλά σου απαγορεύω να λες αυτά που μαθαίνεις. Συχνά θα πονάς με ότι βλέπεις και ο πόνος θα σε απομακρύνει από μένα, μη ξεχνάς όμως, πως δεν είμαι Εγώ αλλά η διαστροφή της Ιδέας Μου που σου προκαλεί τον πόνο. Θα δεις τόσα πολλά που θα θεωρείς τον άνθρωπο ζώο και θα πολεμάς τα ένστικτά του, τόσο που θα χάνεις το δρόμο σου. Αλλά όταν τελικά επιστρέψεις σε Μένα, Σκορπιέ, σου έχω το ιδιαίτερο δώρο της Σκοπιμότητας».
  Και ο Σκορπιός γύρισε στη θέση του…
  -«ΤΟΞΟΤΗ, σου ζητώ να κάνεις τους ανθρώπους να γελάνε, να ξεχνάνε τη λύπη που τους φέρνει η απομάκρυνση από την Ιδέα Μου. Έτσι, θ’ αποκτήσουν Ελπίδα και από την Ελπίδα θα ξαναγυρίσουν σε Μένα. Θα αγγίξεις, έστω και στιγμιαία, πολλές ζωές και θα ξέρεις το πρόβλημα της κάθε μιας ζωής που αγγίζεις. Σου δίνω το δώρο της Απεριόριστης Αφθονίας, να την απλώσεις παντού και να φωτίσει τα σκοτάδια».
  Και ο Τοξότης γύρισε στη θέση του….
  -«Εσύ ΑΙΓΟΚΕΡΕ, θα διδάξεις στους ανθρώπους τη δουλειά. Είναι δύσκολο, γιατί όλα τα κοπιαστικά έργα του ανθρώπου θα τα νιώθεις δικό σου βάρος, γι’ αυτό σου δίνω την υπευθυνότητα του ανθρώπου στα χέρια σου». Και ο Αιγόκερως, γύρισε στη θέση του….
  «Εσύ ΥΔΡΟΧΟΕ, θα δείξεις στον άνθρωπο τις νέες δυνατότητες του μέλλοντος. Θα νιώσεις πολύ μοναξιά γι’ αυτό δεν σου επιτρέπω την αποκλειστικότητα της Αγάπης Μου. Αλλά, για να δει ο άνθρωπος τις νέες του πιθανότητες, σου χαρίζω την Ελευθερία, έτσι μόνο θα υπηρετείς συνέχεια την ανθρωπότητα».
  Και ο Υδροχόος γύρισε στη θέση του….
  «Εσύ ΙΧΘΥ, έχεις την πιο δύσκολη αποστολή. Θα μαζέψεις όλη την λύπη του ανθρώπου και θα την επιστρέψεις σε μένα. Τα δάκρυα σου, θα είναι τα δικά Μου. Η λύπη θα προέρχεται από την απομάκρυνση του ανθρώπου από την Ιδέα Μου, αλλά εσύ θα τον πείσεις να ξαναδοκιμάσει. Το καλύτερο, λοιπόν, δώρο είναι για σένα επειδή έχεις αναλάβει οδυνηρή δουλειά. Θα είσαι το μόνο από τα 12 παιδιά Μου, που θα μπορεί να με καταλάβει. Μόνο που αυτό το δώρο, είναι μόνο για σένα, γιατί όποτε θα προσπαθήσεις να το δώσεις στον άνθρωπο, δεν θα σε ακούσεις».
  Και ο Ιχθύς γύρισε στη θέση του…… και στο τέλος ο Θεός είπε: «Ο καθένας σας, έχει ένα μέρος της Ιδέας Μου….….Δεν πρέπει κανείς να το κακοχρησιμοποιήσει ή να επιθυμήσει αυτό των άλλων. Ο καθένας σας είναι τέλειος, αλλά δεν θα το συνειδητοποιήσετε μέχρι να γίνετε ΕΝΑ. Τότε, όλη η Ιδέα Μου θα περάσει στον καθένα σας».
  Τότε τα παιδιά έφυγαν, αποφασισμένα να κάνει ο καθένας τη δουλειά του τέλεια, για να πάρει το δώρο του. Κανείς, όμως, δεν τα κατάφερε και στην επιστροφή τους, ο Θεός είπε:
  «Ολοι πιστεύετε ότι τα δώρα των άλλων είναι καλύτερα. Γι’ αυτό, θα σας επιτρέψω να εμπορευτείτε». Για μια στιγμή, κάθε παιδί σκέφτηκε τις πιθανότητες της νέας του αποστολής. Αλλά ο Θεός χαμογέλασε και είπε:
  «Θα επιστρέψετε σε Μένα πολλές φορές, ζητώντας να σας απαλλάξω από την αποστολή σας. Και κάθε φορά θα απορρίπτω την ευχή σας. Θα περάσετε αμέτρητες ενσαρκώσεις μέχρι να τελειώσετε την πραγματική σας αποστολή που σας ανέθεσα. Σας δίνω άπειρο χρόνο για να τα καταφέρετε και μόνο τότε θα μπορέσετε να είσαστε μαζί Mου….».
  (*) από το βιβλιο του Διδασκαλου Αστρολογίας Περικλη Καραμηνα “Ο νομος του Καρμα”, εκδοσεις Ηλιανθος

Leave a Response