Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν συνεχώς προσοχή από το ταίρι τους

Κοινοποίηση:
Gear-Can-Tech-Cure-Insomnia-1156718672-1

Είναι μερικά ζώδια που όταν βρίσκονται σε μία σχέση, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν την προσοχή του συντρόφου τους.

Τα ζώδια που θέλουν προσοχή

Ζυγός

Είναι το ζώδιο της αγάπης και ζητάει συνέχεια προσοχή. Αν του δώσεις μια αγκαλιά θα θέλει και άλλη. Δεν του φτάνουν χίλια φιλιά, αλλά 1.001. Δεν το κάνει από κακία, αλλά επειδή λατρεύει να δίνει και να παίρνει αγάπη. Αυτό είναι και ένα σημάδι έρωτα για τον Ζυγό, καθώς αν δεν σε θέλει δεν ζητάει και πολλά – πολλά.

Ιχθύες

Είναι τόσο συναισθηματικός που δεν σταματά να θέλει προσοχή σε μια σχέση. Θεωρεί τη δοτικότητα «ασφάλεια» και πάντα θα προσπαθεί να την έχει. Επικοινωνούν με το συναίσθημα και περιμένουν πίσω το ίδιο. Αν θέλετε ζεστασιά να πάτε στον Ιχθύ.

Λέων

Είναι γνωστή «ψωνάρα» και πέρα από την προσοχή του κόσμου ζητάει και της σχέσης του. Ο λέων θέλει να νιώθει πως τον θέλουν μέσα στο πλήθος και δεν θα σταματήσει ποτέ να ζητάει επιβεβαίωση από το ταίρι του. Πρέπει όμως να δίνει για να πάρει και αυτό είναι κάτι που δεν κάνει συχνά.

Παρθένος

Όπως πάντα τα θέλει όλα τέλεια, ειδικά στις ερωτικές του σχέσεις. Ένας Παρθένος θεωρεί τη συνεχή προσοχή απαραίτητη και αν δεν την πάρει θα τη ζητάει συνεχώς με διάφορους τρόπους. Παριστάνει πως δεν νοιάζεται, αλλά καίγεται μέσα του για συνεχή προσοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: