Αυστραλία: Νέα περίπτωση «Μαντλίν» – Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς 4χρονη

Κοινοποίηση:
Australia -1244331-cleo

Αυστραλία: Μια υπόθεση εξαφάνισης ενός 4χρονου κοριτσιού έχει συγκλονίσει την αυστραλιανή κοινωνία ενώ δεν υπάρχει κανένα ίχνος του παιδιού πουθενά!

Μια περίπτωση εξαφάνισης ενός 4χρονου κοριτσιού, που θυμίζει κατά πολύ εκείνη της Μαντλίν Μακάν συγκλονίζει την Αυστραλία, με την Αστυνομία να μην έχει κανένα στοιχείο στη διάθεσή της για την τύχη του παιδιού!

Η Κλιό Σμιθ εθεάθη για τελευταία φορά πριν από τέσσερις ημέρες να κοιμάται στη σκηνή με τους γονείς της, στο κάμπινγκ που παραθέριζαν στο Macleod. Την επομένη, όταν οι γονείς ξύπνησαν, συνειδητοποίησαν ότι ο υπνόσακός της είχε εξαφανιστεί.

Η Aστυνομία έκανε έκκληση τη Δευτέρα για οποιαδήποτε πληροφορία και για άλλους επισκέπτες στο κάμπινγκ να καταθέσουν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες ακόμα και από αέρος.

Η αστυνομία έχει κοινοποιήσει φωτογραφίες του κοριτσιού, καθώς και εικόνες από τις πιτζάμες και τον υπνόσακό της όμως μέχρι στιγμής καμία πληροφορία δεν έχει αξιοποιηθεί ή δεν έχει βοηθήσει τις Αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αστυνομία,εθελοντές καί ή οικογένεια αναζητούν τήν τετραχρονη Κλίο. Στήν περιοχή 1000 χιλιόμετρα γύρω από τό κάμπινγκ ψάχνουν πρός όλες τίς διευθύνσεις.Αστυνομικοί εξετάζουν κάθε μία καλύβα,
    κάθε υπόστεγο.Κρεμάνε αφίσες αναζήτησης ,τό τμήμα ανθρωποκτονιών είναι εδώ, ιατροδικαστές ερευνούν τόν τόπο,δύτες τίς ακτές,επίσης χρησιμοποιούν καί Drohne.
    “Εφυγε μόνη της ή τήν απήγαγαν;”Ο αστυνόμος Jon Munday:Αυτή τή στιγμή δεν αποκλείω τίποτε”
    Γιάννης Λάκων

  2. Η αστυνομια στήν Αυστραλία δέν αποκλείει απαγωγή τής τετράχρονης Cleo.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response