Αυστραλία: Αεροσυνοδός έκανε σεξ με 15χρονο – Aφέθηκε ελεύθερη μετά από μόλις μια εβδομάδα στη φυλακή

Κοινοποίηση:
Stewardess

Ελεύθερη με εγγύηση μετά από μόλις μία εβδομάδα στη φυλακή αφέθηκε μια πρώην αεροσυνοδός στην Αυστραλία, που είχε κάνει σεξ μ’ έναν 15χρονο μαθητή!

Η 33χρονη Μελίσσα Νόστι είχε αναλάβει καθήκοντα επόπτριας σε σχολείο στο Σύδνεϊ το 2010, αλλά εκμεταλλεύτηκε τη θέση της για να παρασύρει έναν 15χρονο σε σεξουαλική επαφή. Στις περισσότερες περιοχές της Αυστραλίας η νόμιμη ηλικία για συναινετικό σεξ είναι τα 16,. Η Νόστι, που εργαζόταν ως αεροσυνοδός μέχρι την έναρξη της πανδημίας, ομολόγησε την ενοχή της και καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε 18μηνη φυλάκιση, υποχρεούμενη να εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής της σε σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά μετά από μόλις μία εβδομάδα στη φυλακή αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Πώς τα κατάφερε; Ο συνήγορος της πρώην αεροσυνοδού της Tiger Air παρουσίασε γνωμάτευση γιατρού στο δικαστήριο, σύμφωνα με την οποία είναι «πολύ μικρός» ο κίνδυνος να διαπράξει κάτι ανάλογο στο μέλλον η πελάτισσά του. Το δικαστήριο απεφάνθη πάντως, ότι η 33χρονη δεν θα πρέπει να έρθει σε επαφή με κανένα άτομο κάτω των 16 ετών ή με τον μαθητή που αποπλάνησε, ενώ υποχρεούται να παραμένει στην δηλωμένη κατοικία της σε προάστιο του Σίδνεϊ μέχρι να εκδικαστεί η έφεσή της αργότερα φέτος. Επίσης, η δικαστής όρισε ότι η πρώην αεροσυνοδός δικαιούται να έχει μόνον ένα κινητό, το οποίο θα πρέπει να δίνει στην αστυνομία, όποτε της το ζητήσει, για να ελέγξουν με ποιον επικοινωνεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να δω τι ζόρι τραβάτε . Δεν είχα ιδέα γιατί πραγμα μιλουσατε. Η Σοφία ήταν 5 χρόνια μεγαλυτερη απο αυτον που μιλουσε και έλεγε μερικά ψέματα κ μου ζήτησε συγνώμη για ότι έκανε. Η Σοφία ποτε δεν μίλησε σεξουαλικά με κανέναν στο ίντερνετ. Είχε έναν μικρό αδερφό και μάζευε φίλους του κ θεώρησαν αστείο να κοροιδεουν κρυφά ηλίθιους μαλακες. Τους έκαναν να πιστευουν ότι μιλάνε με γυναίκα κ μιλουσαν αισχρά γιατί τους κοροϊδευαν. Η Σοφία δεν ήξερε ότι το έκαναν αυτό. Για να τελειώνει η ιστορία αυτή! Και με ζαλίσατε με αυτήν την μαλακία!

Leave a Response