Αταμάν: «Στο τέταρτο δεκάλεπτο βελτιώσαμε κατακόρυφα την άμυνά μας»

Κοινοποίηση:
Εργκίν Αταμάν

Στη βελτίωση που έδειξε ο Παναθηναϊκός στην 4η περίοδο, στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη (84-71) του «τριφυλλιού» επί της Παρτίζαν.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», στις δηλώσεις του ύστερα από το παιχνίδι, αναφέρθηκε και στα αρκετά προβλήματα που είχε η ομάδα του την περασμένη εβδομάδα.

«Πριν το ματς ξέραμε ότι δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας των αρκετών προβλημάτων που είχαμε. Δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στην άμυνα. Θα έπρεπε να παίξουμε με το ίδιο νεύρο στην άμυνα. Αυτό δεν το κάναμε για τρία δεκάλεπτα.

Μπορούσαν να βρουν εύκολα τον Ντόζιερ και βρήκαν εύκολους πόντους στο πιν εν ρολ. Στο τέταρτο βελτιώσαμε κατακόρυφα την άμυνά μας. Βρήκαμε πόντους στο τρανζίσιον και πήραμε τη νίκη. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Καταφέραμε να επιβιώσουμε στο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αταμάν στην κάμερα της NOVA.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Περίεργο συτο η Γαδα έχει δώσει της διαδρομές σε σχεδιάγραμμα που ακολούθησαν η εκτελεστές των ρουπσκιωτη τα κινητά είχαν αγοραστεί Ουγγαρία από εκεί βρέθηκαν η διαδρομές λένε τα βρήκαν Ασπρόπυργο κλπ τη να πω να έχουμε φθάσει σε συτο το σημείο αν και ειπώθηκε από την πρώτη στιγμή τη ότι έχει κάτι Αλβανούς είπαν 7 Ασπρόπυργος λίρες δεν υπολογίστηκε πόντιοι εγώ όμως υπολόγισα διότι ζω στην περιοχή πάντως όπως και να γίνει σχεδόν όλοι έχουν μπει στο νόημα το συμβόλαιο ήταν επιχηρημστικο εφοπλιστικό όχι με βαρδινογισννη αλλά ονόματα πεζουν εδώ ως συνήθως θα την βγάλουν καθαρή εκτός και αν φαγωθούν μεταξύ τους

Comments are closed.