Αταμάν: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού να ετοιμάζει εισιτήρια για το Final-4!»

Κοινοποίηση:
Εργκίν Αταμάν

Τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει με τον φετινό Παναθηναϊκό επεσήμανε ο Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία της «πράσινης» ΚΑΕ με την AKTOR.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» προέτρεψε τους οπαδούς του συλλόγου να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους για το Final-4 της Euroleague, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει για τον τίτλο.

Σχολίασε, επίσης, τα εγκωμιαστικά σχόλια που ακολούθησαν για την εμφάνιση απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, αλλά και την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

«Όλος ο κόσμος στην Ευρώπη μιλά για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και το πως κυριάρχησε στη Euroleague. Να δώσουμε συγχαρητήρια στο διοικητικό μας staff για αυτή την μεγάλη συνεργασία. Προσπαθούν να μας δώσουν τα πάντα, να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα. Οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες είναι πολύ σημαντικές. Καταλαβαίνουν την αξία του Παναθηναϊκού και ανοίγουν τον δρόμο στο να έρθουν και άλλες εταιρίες. Πολύ σύντομα θα έχουμε sold out σε όλα τα ματς. Να κλείσουν οι φίλαθλοι μας τα εισιτήρια για τα επόμενα ματς, για τα play-offs και ίσως για Final Four. Θα παλέψουμε για τον τίτλο της Euroleague», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: