Αταμάν: «Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και δείξαμε χαρακτήρα»

Κοινοποίηση:
Εργκίν Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως πρέπει ο Παναθηναϊκός να νικήσει τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για να προκριθεί στο final 4 της Ευρωλίγκας, ζήτησε ηρεμία και συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουν μια επικίνδυνη ομάδα, εξήρε τον Κώστα Σλούκα και πιστεύει πως έπαιξαν επιθετικά και πήραν τα ριμπάουντ.
Αναλυτικά: «Δείξαμε χαρακτήρα, διότι όταν βρεθήκαμε πίσω επτά πόντους τα τελευταία 6-7 λεπτά ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε. Αλλά, ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε το παιχνίδι και να πάμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ. Τώρα πρέπει να ευχαριστηθούμε αυτή τη νίκη, αλλά και να μείνουμε ήρεμοι για το ματς στο ΟΑΚΑ, όπου πιστεύω ότι θα δημιουργηθεί μία τρομερή ατμόσφαιρα. Η Μακάμπι είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, όλοι το είδαν. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Η διαφορά με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν ότι χάσαμε και απόψε ήταν ο Σλούκας. Σκόραρε, δημιούργησε κι ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Οι υπόλοιποι έπαιξαν στο ίδιο επίπεδο. Ήμασταν πιο επιθετικοί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, πολύ καλοί στα ριμπάουντ και πήραμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη για εμάς και τους φιλάθλους μας. Το όνειρο συνεχίζεται και στο ΟΑΚΑ θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: