Ασυγκράτητοι οι Ουκρανοί! Έκαναν σ@ξ στο αμάξι με τους “κουτσομπόληδες” στα παράθυρα…

Κοινοποίηση:
sex-zeygari-podia

Οι ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο έβαλαν σε μπελάδες ένα ζευγάρι από την Ουκρανία.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στα έκπληκτα ματιά μικρών και μεγάλων οι ασυγκράτητοι Ουκρανοί μετέτρεψαν το όχημα τους σε ερωτική φωλιά, χωρίς να τους ενοχλεί το παραμικρό.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η αστυνομία που έπιασε στα πράσα τους αλλοδαπούς να ερωτοτροπούν χωρίς να τους νοιάζει διόλου το γεγονός ότι τριγύρω είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου… που είχε σαστίσει από όσα έβλεπε να διαδραματίζονται.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δύο Ουκρανοί συνελήφθησαν για προσβολή δημόσιας αιδούς και πλέον θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους …σε κοινή θέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Να τους πάνε μέσα για ομοφοβία γιατί στενοχώρησαν τον κούλη που δεν ήταν άντρας με άντρα

  2. Αν ήταν μπολιασμένοι να αφεθούν ελεύθεροι. Αυτό είναι το σημαντικό για την μπανανία του εμβολίου, όχι τα αδικήματα. Αν μάλιστα ήταν και γκέι, όλο το ….συνταγματικό τόξο θα ζήταγε την αθώωσή τους. Παρακαλώ να τοποθετηθεί και η παγώνη αν επιτρέπεται που βγάλανε την μάσκα όταν φιλήθηκαν! Και να επιβάλλει το σχετικό πρόστιμο. Ναι, η παγώνη που στην παράσταση στον ζαχαράτο φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα! Αυτοί ξεπέρασαν και τον ζαχαράτο!

Leave a Response