Αστυνομικός – συνοδός ασθενή χτύπησε δυο νοσηλεύτριες και σήκωσε στο πόδι το ΓΝ Λαμίας

Κοινοποίηση:
ΜΜΜΜΜ

Βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου έβριζε πολιτικούς και απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο κτίριο και σε όλη τη Λαμία…
Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης (11/8) στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Γιος ασθενή, που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, για άγνωστο λόγο χτύπησε δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και έβριζε θεούς και δαίμονες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έβριζε τους πολιτικούς – κυβερνητικούς και μη – και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο Νοσοκομείο και θα κάψει όλη τη Λαμία!

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με αρκετά πληρώματα στο χώρο και με πολύ δυσκολία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν στη Διεύθυνση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο δράστης είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε άλλο νομό!
Την ίδια ώρα οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα για εκτίμηση της κατάστασής τους, ενώ το πρωί θα κατατεθεί από το Ίδρυμα μήνυση κατά του ανθρώπου που προκάλεσε το σοβαρότατο επεισόδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙ…ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΨΙΜΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ..!!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

  2. Το νοσοκομείο Λαμίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπ@@ρδ@λ@ νοσοκομεία. Όποιος πάει 5ο όροφο παθολογική πνευμονολογικη είναι εισητηριο για τον άλλο κόσμο! Οι δε νοσηλεύτριες είναι τόσο γαϊδούρια και ξετσιπωτες που με θράσος αν ζητηθεί κάποια βοήθεια σε βρίζουν αμέσως κατάμουτρα. (Από πρόσφατη προσωπική εμπειρία)

Comments are closed.