Αστυνομικός έκοψε πρόστιμο σε… συνάδελφό του γιατί δεν φορούσε μάσκα

Κοινοποίηση:
αστυνο μια

Ούτε ο αστυνομικός που εθεάθη να ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα δεν γλίτωσε το πρόστιμο στην Αχαΐα. Συνάδελφός του που δέχθηκε παράπονα από πολίτη, του επέβαλλε το ανάλογο πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα σε κατάστημα σούπερ μάρκετ της Αχαΐας, όταν η Αστυνομία κλήθηκε από την προϊσταμένη της επιχείρησης γιατί ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αρνείτο να φορέσει την μάσκα του ενώ ψώνιζε.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο κατάστημα και αμέσως επέβαλλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο στον αστυνομικό ο οποίος καλείται τώρα να πληρώσει για την επιμονή του να μην συμμορφωθεί στα προβλεπόμενα μέτρα για την μη διασπορά του κορωνοϊού.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας tempo24.news ο συγκεκριμένος αστυνομικός φέρεται να είχε προκαλέσει και πάλι προβλήματα, μη χρησιμοποιώντας μάσκα στη διάρκεια επισκέψεών του στο κατάστημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ρε αι τσακιστείτε να πιάσετε κανέναν κλεφτη που εχουν ριμαξει τα σπιτια του κοσμου που κοιτατε να κυνηγατε για μασκες να βαζετε πρόστιμα παιχνίδι του εχετε κανει πια ρομποτακια και μεταξει σας τρώγεστε

  2. Άκου λολης! Κατάντια κάποτε ειχε λεβέντες άντρες πατριώτες στο σώμα όπως ο Μπουραντας, τους αείμνηστους Μάλλιο και Μπαμπαλη και άλλους , και στην τιμημένη ΕΣΑ Λαδά και Θεοφιλογιννακο .

  3. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΛΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΕΙΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΝΑΚΙΑ

Leave a Response