Ασπρόπυργος: Τραυματίστηκε άνδρας της ΟΠΚΕ – Δέχθηκε σκάγια στο πρόσωπο

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-850x560

Ένας άνδρας της ΟΠΚΕ τραυματίστηκε στην Λεωφόρο Διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο το βράδυ της Πέμπτης καθώς δέχθηκε σκάγια στο πρόσωπο. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Νωρίτερα είχαν ξεσπάσει νέα επεισόδια σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Αττικής από Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.


Στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στην οδό Διυλιστηρίων Ρομά έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών ενώ ακούστηκαν και πυροβολισμοί σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το Κρατικό κανάλι μεταδίδει πως εστία έντασης υπάρχει και στην περιοχή των Μεγάρων και πιο συγκεκριμένα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου όπου σύμφωνα με την Πυροσβεστική καίγεται αυτοκίνητο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άμεσα να γίνει εδε και να αποταχθεί από το σώμα γιατί βρέθηκε μπροστά από τα σκάγια του τουρκόγυφτου τα οποία με κόπο είχε κλέψει. Τέτοιος πυροβολικός ρατσισμός είναι ντροπή. Οι άπλυτοι να αγιοποιήσουν τον ταξικό ξάδελφο τους και η καραμπίνα να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

  2. Δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα μόνο οι παράνομοι έχουν λόγο ύπαρξης. Μαζέψτε όλους τους γύφτους πριν να είναι αργά .

Comments are closed.