Αρχίζει το πάρτι…με ήχο και εικόνα! “Στέφανε μου είπε να σου δώσω 300 χιλιάρικα και αν δεν τα πάρεις θα στείλει τα παιδιά να σε τελειώσουν”…(αναδημοσίευση)

Κοινοποίηση:
xios

Ο Πασίγνωστος ποινικολόγος, ο εφοπλιστής και…η “μεγάλη κυρία” ! – Οι κασέτες έχουν κάνει τον…Γρηγόρη να χάσει τον ύπνο του! Έμπλεξαν με τρελό!

Του Άρη Σπίνου

Από την πρώτη στιγμή το edolio5, με  σοβαρότητα και υπευθυνότητα στάθηκε με αληθινό ρεπορτάζ πάνω από την απόπειρα δολοφονίας του εκδότη Στέφανου Χίου.Κόντρα σχεδόν στο σύνολο των ΜΜΕ που ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησαν να παρουσιάσουν την υπόθεση αυτή ως…αυτοτραυματισμό (!). Γράψαμε ότι το τραγικό και μοιραίο λάθος των φυσικών και ηθικών αυτουργών ήταν ότι δεν έφεραν εις πέρας την αποστολή τους!

Ο Χίος έζησε.Τώρα οι συνέπειες για τους γνωστούς πλέον μεγαλοσχήμονες θα είναι μοιραίες. Θα πάρουν αυτό πους τους αξίζει. Μερικές δεκάδες χρόνια φυλακή.Ας έρθουμε όμως στο ρεπορτάζ με ήχο και εικόνα.Τα πρωτοσέλιδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ενόχλησαν την μεγάλη κυρία! Προθύμως ο πασίγνωστος εφοπλιστής άνοιξε το πορτοφόλι του για να πληρώσει την ενοχλητική γραφίδα ώστε να στερέψει από μελάνι.

Η εντολή που έλαβε ο διάσημος ποινικολόγος, δικηγόρος του εφοπλιστή και της μεγάλης κυρίας ήταν να κλείσει γρήγορα ραντεβού με τον Στέφανο Χίο για να τα βρουν. Το ραντεβού έγινε ένα Σάββατο μεσημέρι. Λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας. Οι 300.000 ευρώ ήταν σε μια μαύρη τσάντα στα χέρια του δικηγόρου. Είχε μπλέξει όμως με τρελό! Ο Χίος αρνήθηκε να πάρει τα λεφτά. Με ήχο και εικόνα και 2 ακροβολισμένους συνεργάτες του πέριξ του ραντεβού είχε στήσει πάρτι.Ο δικηγόρος έφυγε στεναχωρημένος γιατί ο στόχος δεν επιτεύχθηκε.

Το edolio5 γνωρίζει τα πάντα. Σεβόμαστε απόλυτα όμως την τραγική περιπέτεια του δημοσιογράφου και της οικογενείας του. Αυτός θα επιλέξει πότε και με ποιο τρόπο θα δώσει την τελειωτική βολή εκεί που πρέπει. Η υπόθεση αυτή είναι πάρα πολύ σοβαρή και θα έπρεπε όλα τα ΜΜΕ αντί να κάνουν πως δεν βλέπουν μήπως και κάνουν “ήρωα” έναν συνάδελφο μας να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά γιατί αύριο απέναντι σε αυτό το πανίσχυρο καρτέλ πολιτικής και οικονομικής αυτοκρατορίας  που αποφάσισε να δολοφονήσει τον Χίο μπορεί να έχουν σειρά ένας από αυτούς που σήμερα σιωπά. Η φωτογραφία που δημοσιεύει το edolio5 είναι από την συνάντηση του Χίου με τον δικηγόρο και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”…

Γρηγορη

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στο edolio5.blogspot.com και απηχεί τις απόψεις και τυχόν πληροφορίες του υπογράφοντος…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. ενας εισαγγελεας με αρχιδια παιζει σε αυτην τη χωρα ?????

  2. Χοντρος φαινεται ο Κεχαγιογλου ειναι;

  3. ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΘΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ,ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Κ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΡΓΑ?ΕΡΓΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ Κ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ

    1. Και τι θέλεις να κανουμε; Να αρπάξουμε τα καριοφίλια και να κάνουμε γιούργια;

    2. τι καθεσαι και γραφεις δεν το καταλαβαινω , πανε ξυρισε τις μασχαλες σου και μετα ξαναελα

      1. Γιατί με είδες ποτέ με τρίχες στις μασχάλες; Γιατί δεν τα γράφετε όλα μαζί με ονοματεπώνυμα και το δικό μου και το δικό σας για να φάτε μήνυση όλοι; Και να γράψετε και το ονοματεπώνυμο του συκοφάντη που ξεκίνησε αυτό το πράγμα.Μήπως επειδή είστε δειλοί ; Μήπως επειδή είστε συκοφάντες και ψεύτες και λαμόγια και κρύβετε του κόσμου τα σκατά ;

    3. ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ

  4. Αυτοι που θα αναλάβουν την υπόθεση έχουν δύο επιλογές η’ να ξεσκεπασουν τους ενοχους η’ να παραιτηθουν , μέση λύση δεν υπάρχει.Κουκουλωματα τέλος.

  5. Ύστερα από την απόπειρα κατά της ζωής του, το λογικό είναι να τους δώσει όλους στεγνά. Πιο ασφαλής θα είναι έτσι από το να τους «προστατεύει» μέχρι να αποπειραθούν πάλι.

  6. στην μια ριξανε οσυ και εγινε χαμος ενα μηνα στα σκατοκαναλα τον Χιο τον πυροβολησαν την εβγαλε σα παλικαρι και μουγκα τα σκατοκαναλα .

  7. Το προβλημα της χωρας,η καταρα που την δερνει,θα λυθει μονο με τσουναμι.Σιχαμενοι γειτονες,λαος ρουφιανων μασκοφλωρων,συμβασεις εργασιας ορισμενου χρονου,ας το διαλυσει η φυση να τελειωνει.

  8. Εγώ ως Έλλην πολίτης και ως αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ χάρηκα πρώτα από όλα που η γυναίκα του Στέφανου και τα παιδιά του δεν θα ζήσουν την Κόλαση του τυχών αδικοχαμένου και πως είναι ξανά όλοι μαζί.Πρώτα από όλα αυτό και μετά η επικαιρότητα.Αν και μετά από αυτό πρέπει να τους χώσει όλους μέσα.

  9. δεν θα γινει ΤΙΠΟΤΑ!! κανεις δεν θα μαθει τιποτα ποτε!!

    1. Δεν γινεσαι σαφης και δεν παιρνουν χαμπαρι…..Θα το πω εγω αλλιως/Ρε σε δουλευουν ρε μοσχαρι/

  10. Φιλε Στεφανε περαστικα σου.Ανοιξε τους σαν μπανανες ολους τους βρωμιαρηδες.

  11. Καλή ανάρρωση.
    Σιδερένιος.

    Η ΠΑΝΑΓΙΆ ΜΑΖΊ ΣΟΥ.

    ΛΙΏΣΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ 🐛.

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ ❤️

  12. Θα ήθελα να δω μια ταινία κωμωδία να γελάσω λίγο αλλά μάλλον θα περιμένω να βγάλει ο Χίος τα ηχητικά και τα βίντεο που μας υπόσχεται.
    Θα πέσει πολύ γέλιο….

  13. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΑΜ@ΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !!!ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ;
    ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΥ@ΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΉΣΙ ΜΕ ΖΜΙΡΙΓΛΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ 300 .000 ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΤΟ ΤΟΥΣ !!!

  14. Στέφανε δωστους όλους στεγνά . Τη σαβουρα των σαλονιών και της χλιδας. Νομίζουν τα ανθρωπακια αυτά ότι με το χρήμα μπορούν να κάνουν τα πάντα. Οι σκατοβρωμιαρηδες με τις καριες και με τα παρατρεχαμενα τσογλανακια τους. Πηδα τους όρθιους .

  15. Ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ ενα πατριωτικο Ελληνικο σαιτ να δεχετε σχολια και να τα αναρτει γραμμενα με γραφη αλλη περαν της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. Μιλαω για τα σχολια που γινονται αποκλειστικά απο τον F.X. αλλα και κατα καιρους και αλλους. Αλλα ο κυριος αυτος το κανει συνεχεια….Φτανει μεχρι εδω.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ, ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. Δεν γινεται πατριωτικο Ελληνικό σαιτ να δεχετε αυτη την απαράδεκτη γραφη. Οποιος πιστευει οτι εχω δικιο ας το γραψει…. για να καθαρισει ο πατριωτικος χωρος απο… ετσι και ετσι πατριωτες. Νομιζω οτι πρεπει να διατηρησουμε το χωρο…. καθαρο. Ας ξεκινησουμε λοιπον απο το σπιτι που μας φιλοξενει ολα τα χρονια το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΞΩ ΟΙ F.X…

  16. επιτρεψετε μου ενα σχολιο ασχευο απο το κειμενο και σχετικο με τα σχολια…. θεωρω απαραδεκτο ο σχολιαστης F.X να ασκει πατριωτικο λογο… χρησιμοποιοντας την εν λογο γραφη, η οποια ειναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ για ανθρωπο που θελει να λεγεται ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,θεωρώ λοιπον οτι μας εμπαίζει…και μαλιστα χοντρα. Επισης ηθελα να προτεινω στο makeleio.gr να μην κανει δεχτα σχολια με οποιαδηποτε αλλης πλην της Ελληνικης γραφης. Παρακαλω οσοι συμφωνουν να γραψουν σχετικα. Αντε ειναι καιρος να παρουμε τα πραγματα σοβαρα και να μην δεχομαστε τιποτα που προσβαλει την Ελλαδα μας….. ας ξεκινησουμε λοιπον απο το ΣΠΙΤΙ, που μας φιλοξενει, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ……… ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ…. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

  17. Στέφανε πήδα τους κούληδες ασάλιωτα,
    έχεις την αγάπη των Ελλήνων και της Παναγιάς την προστασία,
    γράψε ιστορία Στέφανε, κατεδάφισε το σάπιο λαθροκαθεστώς

  18. Επιτέλους να μάθουμε με ονόματα όλη αυτή την σαπίλα που μας κυβερνά!
    Αλλα πρέπει να προσέχει πάρα πολύ ο Στέφανος !
    Τώρα είναι απελπισμένοι !!!

  19. κατω τα χερια απο το αγαπημενο πρωθυπουργικο ζευγος…τι σας πειραζει αμα ο αντρας της την αφηνει εσας δεν σας πεφτει λογος….
    αστους να πιανονται χερακι στην Επιδαυρο …αυτο ειναι για τους συνταξιουχους που ψηφισαν ΝΔ και τωρα η ΝΔ θα τους δωσει το τριτο το μακρυτερο
    Ολοι ξερουν οτι ειναι σικε η δηθεν επανασυνδεση μετα απο κοντα 10;;; χρονια
    Τι ειναι ο Οδυσσεας που γυρισε στην Πηνελοπη;;;

  20. Βγάλε τα βίντεος και τη συνομιλία στον αέρα και γκρέμισε το σύμπαν συθέμελα.

  21. Αυτοί που μιζαρουν. Δεν φαίνονται φανερά. Έχουνε ντιλιβεραδες. Για παραδόσεις … Λογιστές για ξεπλυμα. Δικηγόρους για νομικούς εκβιασμούς. Μπραβους για προστασία. Και φτάνουν και σε εντολες δολοφονίας όταν ο άλλος ούτε τα παίρνει, ούτε εκβιάζεται, ούτε φοβάται. Και φυσικά το γραφείο που αναλαμβάνει τις δολοφονίες, δεν ξέρει τον εντολεα… Εχεμύθεια… Και ουτΕ τους νοιαζουν οι λόγοι… Κανονικοί μαφιόζοι….. Πινουνε τα drinks σε κανένα κότερο…. Σηκώνουν το τηλ…. Και λένε στους από κάτω απλά….. Κανόνισε το….. Έτσι εκβιάζουν δικαστικούς… Υπουργούς… Επιχειρηματίες… Δημοσιογράφους….. Από την μία τσέπη τα λεφτά… Από την άλλη το όπλο…. Και ενώ όλοι πάνε στα φράγκα και να έχουνε το κεφάλι τους ήσυχο… Ο Στέφανος αποτελεί εξαίρεση….. Μοναδικός…. Τελικά αποδεικνύει….. Ότι Είναι Πραγματικά ΤΡΕΛΛΟΣ

  22. STEFANE,AN EPERNES TA HRIMATA…,SIMERA DEN THA ZOUSES ………… O THEOS/THEANTHROPOS SE PROSTATEPSE EPIDIS DEN APODEHTIKES TO MATOMENO HRIMA……………..
    TON DROMO TOU THEOU/THEANTHROPOU ,ANTHROPOS DEN MBORI NA TON ELENKSI…,ETSI EPREPE NA GINI GIA NA TO AKOUSOUN I POLI ,KE LIGI ,DISTIHOS,THA TO KATALABOUN……………
    MEGALI I HARI SOU PANTODINAME KYRIE IHSOU HRISTE IMON***

    1. @@@@@@@Γραφε Ελληνικά και άσε ήσυχο τον Χριστό τον Αντίχριστο σου@@@@@

  23. Δώσεεεεε…. Αλύπητα, να μάθει ο κόσμος τα αίσχη τους, πόσο αδίστακτοι είναι… Τα λευκά κολάρα κατά τ άλλα…

  24. Αυτή είναι η δουλειά των δικηγόρων, να είναι μεσάζοντες και τσιράκια των εφοπλιστών, να επιβάλλουν το δίκαιο του ισχυρότερου αντί να δημιουργούν τις συνθήκες για κοινωνική δικαιοσύνη, για ανακούφιση του πόνου των ασθενέστερων τάξεων; Ευτυχώς που ο κύριος Χίος δεν έγινε δικηγόρος!

Comments are closed.