Αρκούδα επιτέθηκε σε άνδρα που μάζευε μανιτάρια σε δάσος της Ιαπωνίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΡΚΟΥΔΑ

Άνδρας δέχτηκε επίθεση από αρκούδα στο ορεινό θέρετρο Kamikochi της Ιαπωνίας: Τραυματισμοί στο κεφάλι και τα χέρια δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του

Ένας Κορεάτης γύρω στα 30 ετών δέχτηκε άγρια επίθεση από αρκούδα στο γραφικό τουριστικό θέρετρο Kamikochi στην επαρχία Ναγκάνο της Ιαπωνίας. Το περιστατικό σημειώθηκε σε μονοπάτι περίπου 200 μέτρα μακριά από τη Γέφυρα Κάπα Καμικότσι, στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το θύμα έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο δεξί του χέρι αλλά ευτυχώς η ζωή του δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Την τρομακτική επίθεση είδε περαστικός που έσπευσε αμέσως να βοηθήσει τον τραυματία. Ο καλός Σαμαρείτης αφού έφερε το θύμα σε κοντινή κλινική ειδοποίησε αμέσως την πυροσβεστική. Η αστυνομία της Νομαρχίας του Ναγκάνο ερευνά επί του παρόντος το περιστατικό και έχει δεσμευτεί να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή.

Ο νεαρός άνδρας με τη χρήση ενός ραβδιού απέτρεψε τα χειρότερα.

Δείτε το βίντεο:

Το Kamikochi, μέρος του Εθνικού Ορεινού Πάρκου Chubu, βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 1.500 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και φημίζεται για την εκπληκτική φυσική ομορφιά του. Καθορισμένη ως γραφικό σημείο και φυσικό μνημείο, η περιοχή προσφέρει μια σειρά από μαθήματα πεζοπορίας, προσελκύοντας αμέτρητους τουρίστες από όλο τον κόσμο .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε για πόσο τούβλα μας περνάτε; Δηλαδή αφού του επιτέθηκε το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να δείξει στην κάμερα τα τραύματά του; Ποιο στημένο πεθαίνει.

Comments are closed.