Αργολίδα: Στο εισαγγελέα Σομαλός που συνελήφθη για 5 εμπρησμούς στο Λυγουριό [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
DSC_9115

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου συνοδία αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, οδηγήθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου ο 36χρονος Σομαλός που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου στο Λυγουριό Αργολίδας ως ύποπτος για 5 συνολικά εμπρησμούς.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο Λυγουριό Αργολίδας για πυρκαγιά διαπίστωσαν πως οι εστίες ξεπηδούσαν η μία πίσω από την άλλη και αμέσως κατάλαβαν πως προκειται για εμπρησμούς.
Αμέσως σε συνεργασία με την αστυνομία στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού υπόπτων που κινούνταν στην περιοχή και έτσι έφτασαν στα ίχνη του 36χρονου ο οποίος έπεσε σε αντιφάσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκε και συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τους εμπρησμούς.
Στο βίντεο παρακάτω ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου Πύραρχος Βασίλης Αλεξόπουλος μιλάει για πρωτοφανή αυτή υπόθεση για την Αργολίδα.

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χρυσή Αυγη μέχρι να μην μείνει ούτε ένας λαθρο

  2. ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΗΣ ΜΙΤ ΤΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…………….ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΣΥΛΟ ΕΠΟΙΔΟΜΑΤΑ ΝΤΖΑΜΠΑ ΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΜΕΡΗΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ Μ.Κ.Ο ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ

Comments are closed.