Από τότε που η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να το «ρίξει» στη γυμναστική, το Αττικό Αλσος έγινε… δεύτερο σπίτι της!

Κοινοποίηση:
Ζωή-Κωνσταντοπούλου-1280x1021

Το τζόκινγκ στις παραλίες της Ηλείας το καλοκαίρι έγινε, τελικά, τρόπος ζωής για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς η πρώην πρόεδρος της Bουλής και νυν πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, προπονείται σκληρά μαζί με τον κολλητό της, τον γνωστό τραγουδιστή Μπάμπη Τσέρτο.


Γυμναστής της Ζωής είναι ο μετρ του είδους Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, πρώην πρωταθλητής Ευρώπης, και γυμνάζονται μαζί, αλλά και ατομικά στο Αττικό Άλσος. Η Ζωή, η οποία παλαιότερα δεν είχε καμιά σχέση με τη γυμναστική, το τελευταίο διάστημα την έβαλε στην καθημερινότητά της.

Οι τρεις τους, Κωνσταντοπούλου, Τσέρτος και Ζαχαρόπουλος, είναι φίλοι και το καλοκαίρι, ύστερα από μια ωραία ουζοκατάνυξη στην παραλία της Ζαχάρως, έκλεισαν το deal για χειμερινές προπονήσεις! Έτσι αποφάσισε και η πρώην πρόεδρος να μπει σε σκληρό αθλητικό πρόγραμμα, υιοθετώντας και μια πιο σωστή διατροφή.

Ακομπλεξάριστη και άνετη, η Ζωή τρέχει μέρα παρά μέρα στο Αττικό Άλσος μέσα στη φύση και κάνει και τις ασκήσεις της… κρεμασμένη από τις ελιές! Άλλωστε, η πρόεδρος της Πλεύσης χρειάζεται να γίνει πιο αθλητική, καθώς τα δύσκολα πολιτικά είναι μπροστά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.