Από το μακρινό 1983…Η Ειρήνη Παππα ψέλνει σπαρακτικά μέσα στην Αγιά Σοφιά “Τη Υπερμαχω”…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
2047fcd8fe3ebade6bd73e85b04713b6

Κι οι θρύλοι μαρμαρωμένοι.Ένα ταξίδι στο παρελθόν , στην πόλη…μια περιπλάνηση με δέος ,προσευχές και ψαλμούς στο λίκνο του πολιτισμού και της παγκόσμιας ορθοδοξίας , την Αγιά Σοφιά.

Μια δήλωση προφητική από το μακρινό 1983 “ελάτε να σώσουμε την Αγιά Σοφιά ” είχε τονίσει με θέρμη η εθνική και τελευταία ελληνίδα θεά, η Ειρήνη Παπά ραπισμα επίκαιρη όσο ποτέ, ράπισμα στον αυταρχικό και παραχαράκτη της ιστορίας Ταγιπ Ερντογάν .

Παρά τις διεθνείς πιέσεις που έχει δεχθεί ο Σουλτάνος παραμένει αμετανόητος στις θέσεις του να γίνει τελικά η Αγιά Σοφιά τζαμί.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Ειρήνη Παππά είχε εξομολογηθεί στον Κώστα Χαρδαβέλα : ” είναι έρημος ο ναός, γυμνός,και αισθάνεσαι ότι έχουν φύγει όλα αυτά τα στολίδια από πάνω. Όλη αυτή η ιστορία σαν να πλύθηκε από όλους τους αιώνες , τους αυτοκράτορες και τις αυτοκρατόρισσες και από χίλια εκατό χρόνια ιστορίας. Λυπάσαι…λυπάσαι πολύ κι όπως έκανα εγώ είπα το “υπερ μάχω στρατηγώ “. Είναι σαν να νικά κανείς αλλά να μην νικά με τα πράγματα. Νικά με την ψυχή του όπως ο ελληνικός λαός”.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response