Από το κακό στο χειρότερο! Πακιστανοί οδηγοί σε κτελ λεωφορεία. Το μήνυμα αναγνώστη

Κοινοποίηση:
download (51)

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης μας

“Καλησπέρα. Μόλις πληροφορήθηκα ότι το κτελ Κορίνθου προσέλαβε τον πρώτο οδηγό λεωφορείου από το Πακιστάν. Δεν ξέρω αν θα κάνει υπεραστικές ή αστικές διαδρομές.”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Και που είναι το πρόβλημα δεν κατάλαβα; σε όλες τις δουλειές είναι μέσα, από εταιρίες μέχρι χωράφια τώρα ξυπνήσατε;
    Όταν δεν πάνε σε αυτές τις δουλειές τα μοσχοαναθρεμενα σας θα πάνε οι αλλοδαποί.

    1. πολύ σωστά τα γράφεις, αυτή είναι η μόνη αλήθεια, τους βάζουν σε όλες τις δουλειές και έχουν τους γιους να κάθονται και τις κόρες να κάνουν only fans και τικ τοκ όλη μέρα και εντυπωσιάζονται που φτάσανε και οδηγοί στα ΚΤΕΛ! Το χωράφι είναι “βρώμικο” και “δύσκολο”, η οικοδομή είναι υποτιμητικό, η κτηνοτροφία ούτε συζήτηση, οι οδηγοί είναι “κακοπληρωμένοι”, οι τεχνίτες/εργάτες “κουραστική” , σερβιτόροι τους κακομιλάνε …. ποιοι θα πάνε για δουλειά;

  2. ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ,,,,,ΟΥΣΤ ΖΩΑ

  3. Κόβεις εισιτήριο για Λαμία και σε βρίσκουν σε hot spot παρέα με μελαχρινά αγόρια

  4. αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε τόσους Έλληνες οδηγούς στη Γερμανία και Αγγλία. Βρωμισαν τη βόρεια Ευρώπη η παλιόράτσα. Εμείς πήγαμε στο εξωτερικό για να. Λείπουμε ξεχνούν όχι Έλληνες να κάνουν αυτά που έκαναν στην Ελλάδα. Εσχος

  5. ναι , αν ειναι νομιμος , πληρωνει τους φορους του και φυσικα δεν δημιουργει προβληματα , να γινει και οδηγος δεν καταλαβα .

  6. Από τους Έλληνες κοπριτες καλύτερος θα είναι

  7. Έχετε πιάσει το φρεντο, tik tok, Social και μετά φταίνε οι αλλοδαποί. Ποιος πάει σε τέτοιες δουλειές πια; ποιος πάει στα χωράφια στα πρατήρια στις οικοδομές κτλ;; Αν δεν είχαμε τους αλλοδαπούς στην χώρα θα είχαμε κατάρρευσει, από κει κ πέρα το κράτος έχει νόμους που πρέπει να τ σέβονται όλοι κ ο εργοδότης κ ο εργαζόμενος.
    Η Ελλάδα σε 20 χρόνια δεν θα έχει καν ελληνόπουλα, αφού υπάρχει τ τεράστιο θέμα υπογενητικοτητας. Η πατρίδα μας έχει πάρει το κατήφορο από τις επιλογές πολιτικών χρόνια τώρα, οποία πέτρα κ αν σηκώσεις θα βρεις μίζα, διαφθορά, λεηλασία δημοσίου χρήματος τα χρήματα πάνε σε πλούσιους κ λίγους αντί σε φτώχειες οικογένεις πολυτέκνων,στήριξη ορεινών περιοχών και ανάπτυξη στα χωριά. Πρέπει να μείνουμε στα χωριά πρέπει να παλέψουμε για το αύριο,να καλλιεργησουμε να δημιουργήσουμε.

  8. Και αν ο μουσουλμάνος οδηγός αποφασίζει να ξεπαστρέψει μονομιάς σαράντα Χριστιανούς; αλλάζοντας ρεύμα κυκλοφορίας;

    1. Αν εχουν τα ιδια μυαλα με σενα, δεν ξερω, μπορει και να αξιζει…

  9. Πόλύ καλά έκαναν .
    Κάντε βιντεάκια εσείς και φάρσες στο tik tok !!!!!

  10. Απο το 2011 υπαρχει ο νομος, που επιτρεπει την προσληψη αλλοδαπων, στο Δημοσιο! Ακομα και στους Δημους, εχουν προσληφθει!

  11. και έτσι θα πέσουν και άλλο οι μισθοί !
    ΡΑΓΙΑΔΕΣ !
    Στην αρχή θα είναι καλά αλλά σε 5 χρόνια θα βγάζετε λιγότερα επειδή θα ακριβύνουν τα υπόλοιπα
    τα ίδια έπαθαν και στο αγροτικό τομέα,
    ήρθαν οι ΑΛΒΑΝΟΙ, έριξαν τα εργατικά , ΑΛΛΑ ,μετά από 10 χρόνια αυτό το κέρδος που έβγαζε ο παραγωγός του το έφαγαν οι αυξήσεις στα υπόλοιπα !
    το ίδιο θα πάθουν και εδώ ! όταν μπαίνουν φθηνά χέρια χαλάει το κέρδος μετά από ένα χρονικό διάστημα αυτό είναι νόμος αδαή δες τα κάνουν αυτά
    τα 400 ευρώ που εξοικονομεί ας τα βάλουν στον πάτο τους !

  12. απο το 2010 παντου βλεπεις αλβανους γεωργιανους πακιστανους ρωσους οδηγους

  13. ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΖΩΖΩ ΚΑΙ Η ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ Η ΓΩΓΩ ΚΑΥΛΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

  14. Μαλακες Ελληνες καλα τα θελατε και παθατε και πουειστε ακομα? θα σας στειλει στι βιζιτα η κουλα σας αυτη δεν θελατε? φατε κουλα τωρα ψυχανωμαλε λαε. Ρεεεεεεεε ουυυυυυυσσσσττττ

    1. ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ……….ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΣINGULAR LOGIKKKKKKKKK

  15. Έλα βρε φίλε ο απλήρωτος οδηγός, ο άυπνος, ο άσχετος , είναι συνηθισμένα πράγματα στην Ελλάδα. Η διαφορά με το Πακιστάν δεν είναι μεγάλη ! Όσο πιο άσχετος, τόσο το καλύτερο για τον ιδιοκτήτη στα κόλπα τα οικονομικά δηλαδή . Με 20€ την ημέρα ήξερα οδηγό που δούλευε 2 λεωφορεία τού ΚΤΕΛ Λαμίας κάποτε . Να μην πω και άλλα. Πάντως τα τουριστικά είναι χειρότερα και πιο επικίνδυνα τα πράγματα ειδικά από εταιρείες που δεν ελέγχει κανένας .

  16. Μια χαρά να μας πάει στο διάολο μια ώρα νωρίτερα βόμβα αν είναι γεμάτο το ΚΤΕΛ

  17. Και τηρούν όλους τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, όχι πως εμείς οι Έλληνες είμαστε καλύτεροι, αλλά από ράδιο ταξί που κάλεσα να με πάει σε νοσοκομείο, ο οδηγός ήταν Πακιστανός, μιλάμε τι κόκκινα φανάρια, τι διαχωριστικές γραμμές, αντί για νοσοκομείο σίγουρα θα με πήγαινε νεκροτομείο. Έκανα τον σταυρό μου μέχρι να φτάσω.

  18. Είναι σίγουρα Πακιστανός? Μήπως είναι τσιγγάνος και μπερδεύτηκες ρε φίλε?

    1. Γιατί καλύτετο θα ηταν αν ήταν τσιγγάνος??

Comments are closed.