Από τις τάσεις… αυτοκτονίας στην κατά μέτωπο επίθεση! Αλλάζει στάση ο macho Κρητικός του Big Brother που «πάγωσε» την Ελλάδα. Ποιους απειλεί και γιατί…

Κοινοποίηση:
1

Ο σάλος και οι συνέπειες που απέφερε το πρωτοφανές περιστατικό με τον Κρητικό Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big brother είχε και πολλά απόνερα.


Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου που οδήγησε στην αποπομπή του από το ριάλιτι και στον στιγματισμό του από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία εμφανίζει ψυχολογικές μεταπτώσεις. Αρχικά δήλωνε συντετριμμένος και ζητούσε ταπεινά συγγνώμη ζητώντας μάλιστα να επιστρέψει στο ριάλιτι ενώ κάποια στιγμή με μια ανάρτησή του, άφησε υπονοούμενο αυτοκτονικών τάσεων. Και πιο συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία ενός ανθρώπου που βρίσκεται στην άκρη μιας γέφυρας ή ενός πολυόροφου κτιρίου και με το σχόλιο « Δεν αντέχω απλό… Φτάνει πια».

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εμένα μου κάνει εντύπωση το χαμηλό επίπεδο η βλάχο κρητική νοοτροπία και κυρίως η μη συνοχή λόγου και σκέψης για ένα άτομο που υποτίθεται έχει σπουδάσει λέει και μηχανολόγος στο Λονδίνο..

  2. Αλλος ένας ηλιθιος είναι που δεν σκέφτεται πριν μιλήσει. Τώρα παίζει το θύμα μπας και τον λυπηθουν, αι στα διαλα καραγκιόζη

  3. .Παρακαλω σκεφτομαστε πριν να ανοιξουμε το στομα μαας ….. νομιζω τα ειπε ολα

  4. Τη επόμενη φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς λεβέντη της Κρήτης.

  5. Μήνυση στο σκαι κάνε…. Στην παραγωγή… Να πάρεις φράγκα

Comments are closed.