Από την Κρήτη θα ξεκινήσει… Τούρκος Ταξίαρχος αποκαλύπτει πώς η Τουρκία θα προχωρήσει στην ύστατη πρόκληση κατά της Ελλάδος στο Αιγαίο

Κοινοποίηση:
6785678568

Ισμαήλ Χακί Πεκίν: “Τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη θα εισέλθουν σε ελληνικά ύδατα και τότε θα έχουμε ελληνοτουρκική σύγκρουση”

Νέα σοβαρή αποκάλυψη έκανε ο Τούρκος Ταξίαρχος İsmail Hakkı Pekin για το τι οφείλουμε να περιμένουμε από την Άγκυρα, η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα πιθανότατα έχει αποφασίσει το τι θα πράξει στο Αιγαίο.

Ο Τούρκος απόστρατος ανώτερος αξιωματικός, πρώην επικεφαλής της τουρκικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, (και αυτό έχει βαρύνουσα σημασία),δήλωσε ότι “η Τουρκία θα κάνει μια κίνηση (στο Αιγαίο) όπου η διπλωματία δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Η χώρα μου μπορεί να περάσει τα πλοία της στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ταυτόχρονα με τα αεροσκάφη της στον εναέριο χώρο και αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση».

Δηλώνοντας ο ίδιος ότι η ελληνοτουρκική σύγκρουση δεν θα προέλθει απευθείας από την Τουρκία, είπε: “η επόμενη πολεμική κίνηση θα προέλθει από την Ελλάδα. Εάν η Ελλάδα κάνει μια κίνηση, το τουρκικό ναυτικό και οι αεροπορικές δυνάμεις θα επέμβουν”, τόνισε ο ίδιος.

Με λίγα και απλά λόγια και έχοντας πάντα κατά νου τον τρομερό ψυχολογικό πόλεμο και την προπαγάνδα των Τούρκων εδώ και Τρία χρόνια, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να μας προκαλέσουν στον ύστατο βαθμό, αναμένοντας την “ πρώτη ντουφεκιά” από την Ελλάδα, για να υλοποιήσουν στην συνέχεια αυτό που έχουν σχεδιάσει εδώ και χρόνια.

Πρόκειται για ένα εφικτό σενάριο από την Άγκυρα, (με δεδομένη την ελληνική “ ψυχραιμία”), το οποίο βασίζεται “σε μια προσπάθεια πρόκλησης κατά της χώρας μας, η οποία θα διαφημιστεί πιθανόν στο υπέρτατο βαθμό, με στόχο να αντιδράσει η ελληνική πλευρά, αλλιώς θα θεωρηθεί η ελληνική κυβέρνηση ως ενδοτική, στα μάτια της κοινής γνώμης”.

Το τι θα πράξει η ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία μας σε κάθε τουρκικό σενάριο δεν είναι γνωστό, και δεν πρέπει να είναι σε καμία περίπτωση, αυτό όμως που θα πρέπει να κάνουμε γνωστό στους Τούρκους είναι η “ κόκκινη γραμμή μας”, την οποία θα ανακοινώσουμε σε εχθρούς και φίλους, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ότι αν διαρρηχθεί, τότε θα εξαπολύσουμε “ κόλαση και χάος”.

Έτερος Τούρκος απόστρατος ανώτατος αξιωματικός αποκαλύπτει ότι η Τουρκία τρέμει την επέκταση στα 12 μίλια από την Ελλάδα με διεθνή στήριξη

Σύμφωνα με τον Τούρκο Ναύαρχο Τ.Γιατσί, “πρόσφατα, ειπώθηκε από δυτικά κράτη, κυρίως τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία, ότι η Ελλάδα έχει το νόμιμο δικαίωμα να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα πάνω από 6 μίλια στο Αιγαίο.

Στις 14 Οκτωβρίου 2021 υπογράφηκε η Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ, Γαλλίας και της Ελλάδας, βασίζεται σε εντελώς αντιτουρκική βάση, με τα εξής στοιχεία που μας έχουν διαφύγει:

1. Σε περίπτωση που η Ελλάδα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα, που είναι νόμιμο δικαίωμα της, η «απόφαση του casus belli» της Τουρκίας που αναφέρεται στη διακήρυξη της Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας το 1995, φέρεται να απειλείται.

2. Ξεκάθαρος στόχος της συνθήκης ΗΠΑ-Ελλάδος ήταν η Τουρκία.

3. Η Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης για Συνεργασία στους Τομείς Άμυνας και Ασφάλειας που υπεγράφη μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας στις 28 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, στρέφεται κατά της Τουρκίας.

4. Η συμφωνία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αφού προβλέπει ότι εάν ένα από τα μέρη δεχθεί ένοπλη επίθεση στην εθνική του επικράτεια, το άλλο μέρος θα βοηθήσει.

5. Οι δηλώσεις που έγιναν κατά τη διαδικασία υπογραφής και επικύρωσης της συνθήκης έδειξαν ξεκάθαρα ότι στόχος είναι η Τουρκία.

6. Η αναφορά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην απόφαση «casus belli» της Τουρκίας χρησιμοποιώντας τη φράση «Ξέρουμε ποιος απειλεί ποιον με «casus belli»» στη Βουλή και στη συνέχεια η συμφωνία που επιτεύχθηκε με τη Γαλλία, «Σε περίπτωση επίθεσης. , η μοναδική πυρηνική δύναμη της Ευρώπης και η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), που είναι μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, θα σταθεί στο πλευρό της χώρας μας», αποκαλύπτει ότι η συμφωνία έγινε κατά της Τουρκίας.

7. Με άλλα λόγια, η Ελλάδα είχε το θράσος να απειλήσει την Τουρκία με πυρηνικά όπλα μέσω Γαλλίας.

Σε αυτό το σημείο, η προσπάθεια της Ελλάδας να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα γύρω από το νησί της Κρήτης είναι μέρος αυτού του σχεδίου.

Η πρόβλεψή μας είναι ότι οι Έλληνες «θα αυξήσουν σύντομα τα χωρικά ύδατα στο νησί αυτό, και θα σύρουν την Τουρκία στη σύγκρουση», καταλήγει ο ίδιος μεταξύ άλλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Ε μα αυτο θελουν και μας τσιγκλαν συνεχώς αλλα οι δικοι μας εκει βραχος δεν ιδρωνει το αυτι τους οσα και να τους σούρουν.
  Αλλωστε εχουν βρει λυσεις αμεσως ενα διαβημα και καθαρισανε. Τι οχι;

  1. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 2. Δεν θα εμπιστευομουνα τις ταχα συμμαχικες δυναμεις ουτε κατα διανοια. Εξ αλλου εχουν αποδειξει την ελλειψη βοηθειας προς την Ελλαδα σε σημαντικες στιγμες της ιστοριας της (Μικρασιατικη καταστροφη oπου Αγγλια-Γαλλια εγκατελειψαν αφου πρωτα εσπρωξαν για τους δικους τους σκοπους τον Βενιζελο και μετα τον εξεθεσαν και τις ΗΠΑ οταν οχι μονο δεν βοηθησαν στην Κυπρο αλλα ηταν αυτες με τις ενεργειες τους που δημιουργησαν τη διχοτομηση της. Αποδειξη 48 χρονια μετα η Κυπρος ειναι ακομη διχοτομημενη.
  Καποτε πρεπει να μη στρουθοκαμηλιζουμε και να λεμε τα πραγματα ως εχουν και οχι να δεχομαστε τις προπαγανδες αμασητι.

 3. Τίποτα δεν θα γίνει γιατί είμαστε κότες και δεν πρόκειται να αυξήσουμε τα μίλια σε 12.
  Εδώ δεν κάναμε Α.Ο.Ζ με Κύπρο να τελειώνει το θέμα αλλά κάναμε με την Ιταλία και Αίγυπτο με μειωμένη επήρεια Α.Ο.Ζ στα Επτάνησα και Κρήτη !!!!
  Δώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι στην Αίγυπτο από το ελληνικό κομμάτι της λεκάνης του Ηροδότου με τα χρυσοφόρα κοιτάσματα φυσικού αερίου, μην εφαρμόζοντας την αρχή της μέσης γραμμής 50/50 αλλά το 44/56 υπέρ της Αιγύπτου και αφήσαμε ελεύθερη τη περιοχή μεταξύ ανατολικά της Ρόδου μέχρι τη Κύπρο, δίνοντας το πάτημα στη τουρκία να διεκδικεί τη περιοχή με το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο.
  ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ

Comments are closed.