Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω κλάψει για γυναίκες αλλά για άντρες» – Παραψήθηκε το ψάρι;

Κοινοποίηση:
gletsos

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε για όλα. Στη σχετική ενότητα της εκπομπής, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τις φορές που έχει κλάψει και τι μπορεί να αποτελέσει αφορμή για αυτό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Εκτιμώ εκ του δέοντος για την ανάρτηση των σχόλιο μου
    Το νεοταξικο παραμενει λογω τον αναρτησων σας

  2. Γιατί το μακελιο μπορει να βρίζει και εμείς όχι;
    Μα ειναι νεοταξικο μμε

  3. …τι ισχύει και τι όχι…η συντριπτική πλειοψηφία της τηλεόρασης, θεάτρου, σινεμά ακόμα και οι ινφλουενσερς του ιντερνετ δηλώνουν που και που την πίστη τους και την υποστήριξη τους στη νέα εποχή με τέτοιες “προοδευτικές” δηλώσεις…για να έχουν δουλίτσα, να είναι μέσα στα πράγματα , να πέφτει το μαρούλι…

  4. ο γκλετσος ξερει να χρησιμοποιει τη κλιτσα!

  5. Αγλείφουνε τσι μουστάκες και ρουφούνε τα κατωκοίλιαντώνε
    με τα αντράκια από τον Μυλοπόταμο.
    Όχο χόι μωρέ, μαντινάδες και κοντυλιές

  6. Η κορη του θα ειναι πολυ ….υπερηφανη για τον ……..μπα…μπατης

  7. Κρατήστε έναν Ινδογυφτο για την κυρία μη κλαίει….

  8. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΧΛΕΤΣΟΣ,ΛΕΤΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΨΗΝΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ κ.α ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ?ΕΧΕΣΘΗΜΕΝ.

  9. Αχ καλέ, τι πόνος…… αχ…….
    γεια σου φούστη η ντροπή του ανδρισμού, ξεφτιλίζεις το ανδρικό φύλο, ουστ.

  10. ενας ενας βγαινουν στον αφρο σαν τα κλουβια ρεβυθια στο τσουκαλι

  11. Ναι το ξέρουμε Γκλέτσο, αυτός που τον παίρνει είναι αυτός που κλαίει στο χωρισμό συνήθως…. έτσι λοιπόν οι ηλίθιες λιγούρες της “show bizz” που καυχιόντουσαν για τα μούτρα σου κλαίγανε για σένα και εσύ για το σφίχτη σου….

  12. Όλο αυτό το σιναφι χρόνια τώρα είναι μες στην ανωμαλία. Απλά τώρα όλα μαθαίνονται. Ευκαιρία είναι να βγουν πολλοί λόγω του νόμου περί πουστηδων να ξέρει ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει.

    1. Αυτά, τα ξέρουμε ΟΛΟΙ για αυτό γελάμε και πετάμε γιαούρτια σε όλες αυτές που δηλώνουν “παρενοχλημένες” και … “κακοποιημένες” γιατί ξεχνάνε ότι εδώ δεν είναι Αμερική, “χωριό” είμαστε και όλα είναι γνωστά για όλες που νομίζουν ότι ανέβηκαν στα δέντρα και δεν “φαίνονται”…. φαίνεται ο κώλος τους και δεν το έχουν καταλάβει! Στην Αμερική δεν ξέρω τι γίνεται, εδώ όμως, ζουν σε απόσταση αναπνοής και από τα χωριά τους και από τις γειτονιές τους, δίπλα. Όσο για τους “άντρες” που βλέπετε στη tv, ελάχιστοι από αυτούς έως κανένας δεν είναι ετερόφυλος και όποιος είναι δεν στεριώνει αν δεν πηδήξει κίναιδο.

  13. Απ τα νειατα του ειχε προβλημα ο “αντρας” αλλα ητανε τυχερος να βρει το καταλληλο σπρωξιμο για να το παιζει καποιος ! Καποια στιγμη τοχασε το….σπρωξιμο και το ριξε στις…ψαριες!

  14. Τον παίρνει απο εκεί που γέρνει…. καραπουσ…. όπως όλοι οι αριστεροί και προοδευτικοί.
    Εμείς που πάμε με γυναίκες είμαστε νεάντερταλς και ανώμαλοι. Ελλάδα του 2024….

  15. ΤΟΥ ΠΕΣΕ ΒΑΡΙΑ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΨΗΝΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΕΛΑΚΗ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΛΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΑΡΑΝΔΟΣ.

  16. τι να πει κανεις;… δεν υπαρχουν λογια…Εχω απορια, ζουν η μαμα του κι ο μπαμπας του;… Ευχομαι οχι οι καημενοι..

  17. Ε είναι γνωστό τοις πασοι ότι ο συγκεκριμένος προοδευτικός μ#$%$%ς το ψήνει το ψάρι του και από τις 2 μεριές…Έτσι δε μας έλεγε και ο θείος του…!!!

Comments are closed.