“Απόρρητη” έκθεση της ΕΥΠ: Έτσι “σπρώχνει” η Τουρκία μετανάστες στην Ελλάδα – Εμπλοκή & πασίγνωστης τράπεζας

Κοινοποίηση:
1

Για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία, οι αυτόχθονες κάτοικοι αυτού του τόπου, η ντροπή πασών των γεννεών έως σήμερα, επιλέγουν διαρκώς ως κυβερνήτες τους, αυτούς που επιθυμούν διακαώς να τους αφανίσουν ως φυλή, με πρόσχημα τάχα τον “ανθρωπισμό”…
Υπάρχει μια μαγιά πραγματικών Ελλήνων όμως άχρηστοι, που θα πράξει σε λίγο αυτό που πρέπει…

“Απόρρητη” έκθεση της ΕΥΠ: Έτσι “σπρώχνει” η Τουρκία μετανάστες στην Ελλάδα – Εμπλοκή & πασίγνωστης τράπεζας

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια πως η Τουρκία “σπρώχνει” μετανάστες και πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου. Στη διάθεση των ελληνικών αρχών είναι πληροφορίες που έχουν να κάνουν ακόμη και με τουρκικές τράπεζες -που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα- στις οποίες γίνονται σε μετρητά οι καταθέσεις των ποσών από τους πρόσφυγες και μετανάστες που με τη καθοδήγηση των δουλεμπόρων, πληρώνουν πριν επιβιβαστούν στα πλωτά μέσα μεταφοράς τους!

Η Αθήνα έχει ακόμη και τον “τιμοκατάλογο” των Τούρκων. Όλα αυτά τα στοιχεία θα γίνουν γνωστά στους Ευρωπαίους εταίρους ,οι οποίοι μέχρι στιγμής δίνουν συγχαρητήρια στην Άγκυρα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το προσφυγικό- μεταναστευτικό πρόβλημα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεση της η Real News ο φάκελος που έχει προωθηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες προς “τα πάνω” , περιέχει στοιχεία των τελευταίων εβδομάδων, για τις κινήσεις των δουλεμπορικών δικτύων, τα οποία το καθεστώς της Άγκυρας τουλάχιστον ανέχεται ,αν δεν τα υποστηρίζει κιόλας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν:

•Υπολογίζεται ότι πριν ξεκινήσει η εισβολή των Τούρκων στη Συρία, υπήρχαν ήδη πάνω από 30.000 Σύριοι πρόσφυγες που ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι προέρχονταν από την περιοχή του Ιντλίμπ.

•Με την απόλυτη κάλυψη των τουρκικών αρχών οι 30.000 Σύριοι πέρασαν από το Ιντλίμπ στη Σμύρνη, μέσα σε λίγες ημέρες! Υπήρξαν ημέρες το τελευταίο διάστημα που διαπιστώθηκε μετακίνηση 5.000 προσφύγων προς τη Σμύρνη.

•Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αυτή τη στιγμή το σύνολο των 30.000 ,αναμένει την μετάβαση του σε Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο.

•Οι πληρωμές των ποσών στα κυκλώματα διακίνησης γίνονται με μετρητά σε τράπεζα η οποία είναι πασίγνωστη και στην Ελλάδα, λόγω της δραστηριοποίησής της και στη χώρα μας!

•Μετά από την πληρωμή πρόσφυγες και μετανάστες ομαδοποιούνται σε “μικτές ομάδες” των 50 ατόμων. Αναμένουν την “αποστολή” διαμένοντας είτε σε ξενοδοχεία ,είτε σε σκηνές σε περιοχή των μικρασιατικών παραλίων η οποία βρίσκεται απέναντι από θέρετρο της Λέσβου. Η περιοχή κατονομάζεται στο ενημερωτικό των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών.

•Ιδιαίτερη σημασία για το πως αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι το ζήτημα , είναι το γεγονός ότι ακόμη κι αν τουρκική ακταιωρός συλλάβει τους μετανάστες-πρόσφυγες κατά τη διάρκεια του πλου τους εντός τουρκικών χωρικών υδάτων, αμέσως μετά η τουρκική ακτοφυλακή τους αφήνει ελεύθερους!

Ο τιμοκατάλογος!

Τι πληρώνει ο κάθε μετανάστης -πρόσφυγας για να περάσει σε ελληνικά νησιά;

Ο τιμοκατάλογος έχει ως εξής:

•Λέσβος με φουσκωτό 1000 ευρώ

•Σάμος με φουσκωτό 1000 ευρώ

•Χίος με φουσκωτό 1100 ευρώ

•Φαρμακονήσι με φουσκωτό 1100 ευρώ

•Πλους με ταχύπλοο σκάφος προς όλα τα νησιά 1300 ευρώ.

•Κως με τζετ σκι 1500 ευρώ

•Με τουριστικό γιοτ για όλα τα νησιά 2200 ευρώ

•Με γιοτ…πολυτελείας για όλα τα νησιά 3.000 ευρώ!

Όλα αυτά δεν τα γνωρίζουν οι τουρκικές αρχές; Σαφώς ναι. Δεν τα γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι; Οπωσδήποτε. Επειδή όμως μονίμως αντιμετωπίζουν το θέμα “κοιτώντας αλλού”, η Ελλάδα θα προωθήσει όλα αυτά τα στοιχεία εκεί που πρέπει, ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον ενισχυμένη και κυρίως ουσιαστική βοήθεια από τους Ευρωπαίους εταίρους. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί, όπως λένε οι πληροφορίες να σκληρύνει τη στάση της στο Αιγαίο, εντείνοντας την προσπάθεια “σφραγίσματος” των θαλάσσιων συνόρων. Δεν είναι διόλου εύκολη αυτή η αποστολή και αυτό γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να ελεγχθούν αποτελεσματικά με τα μέσα που διαθέτει η Ελλάδα τόσα πολλά νησιά στο Αιγαίο.

Το κακό είναι ότι η κατάσταση μετά από την τουρκική εισβολή στη Σύρια, αναμένεται να χειροτερέψει. Ο πόλεμος στη βόρεια Σύρια θα προκαλέσει οπωσδήποτε νέες προσφυγικές ροές, τις οποίες η Ελλάδα εκ των πραγμάτων θα κληθεί να διαχειριστεί. Αν κάποιος δεν “τραβήξει το αυτί” της Τουρκίας, είναι προφανές ότι η βόμβα του προσφυγικού-μεταναστευτικού θα εκραγεί στην Ελλάδα με απρόβλεπτες συνέπειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και οι δομές των ΕΔ που φιλοξενούν πρόσφυγες και μετανάστες, έχουν προ πολλού ξεπεράσει τις δυνατότητες τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 5Ο ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 5.ΟΟΟ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ,,……

 2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;; ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΚΟΛΛΗΣΕ;;;

  2013

  Απόρρητη έκθεση ΕΥΠ: 150.000 (!) λαθραίοι περιμένουν τη «στιγμή» για γενική ανάφλεξη

  https://grizosgatos.blogspot.com/2013/09/150000.html?m=1

  2014

  Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική…σε στενή παρακολούθηση 40 τζιχαντιστές στην Ελλάδα

  https://ellinonpaligenesia.blogspot.com/2014/09/40_5.html?spref=fb&fbclid=IwAR1-6lyCuz9obfxdayRBdGlT1F91dTzU1_HoF1BkTmSa4Fx4cUtb-dUC3gE

 3. Λαθροπιθήκια έμποροι ναρκωτικών είναι όχι μετανάστες.
  Δείτε βίντεο με αραπάδες στην Πανεπιστημίου με τα μπουκαλάκια πορτοκαλάδας και θα καταλάβετε…

 4. Καλημέρα Στέφανε,

  Και μόνο από τα Χρήματα που Χρειάζεται να Πληρώσουν αυτοί οι Άνθρωποι, στους Διάφορους Διακινητές, για να Έλθουν στην Ευρώπη και Μάλιστα Παράνομα, ότι Κάτι Άλλο Συμβαίνει.

  Διότι, όπως και να το Κάνουμε, αν Κάποιος, ακόμη και να μην Έχει τα Χρήματα, αλλά Προσπαθήσει να τα Μαζέψει Σιγά Σιγά, είτε αυτά είναι 1.000, είτε 3.000, είτε και περισσότερο ακόμη, Μπορεί να Έλθει στην Ευρώπη Ακολουθώντας τις Νόμιμες Διαδικασίες, δηλαδή, να Βγάλει τη Βίζα του, να Πάρει το Διαβατήριό του, και Γενικά Όλα τα Απαραίτητα Έγγραφα που Απαιτούνται, Παίρνει το Αεροπλάνο, για παράδειγμα, και Έρχεται.

  Δηλαδή, για παράδειγμα, Κάποιος που είναι από το Πακιστάν, και Έχει Σπουδάσει, αλλα δεν Μπορεί να Βρει Εργασία στο Επάγγελμά του, για τον Οποιοδήποτε Λόγο, η Ευρώπη θα του Αρνηθεί την Είσοδό του σε Όποια Χώρα της Ευρώπης Εκείνος Επιθυμεί, αν Έλθει Νομίμως με Όλα τα Απαραίτητα Έγγραφα; Σε Καμία Περίπτωση.

  Αλλά Όλοι Εκείνοι οι οποίοι Έρχονται στην Ευρώπη, που Σαφέστατα και δεν Εντάσσονται και δεν Μπορούν να Ενταχθούν στην Κατηγορία των Προσφύγων, Είναι ότι στη Χώρα τους, δεν Θέλουν Προφανώς ή δεν Μπορούν να Κάνουν Απολύτως Τίποτα, δεν Έχουν Ένα Δίπλωμα στα Χέρια τους, δεν Γνωρίζουν Καμία Τέχνη, και Θέλουν Απλά την Αλληλεγγύη της Ευρωπαικής Ένωσης, τη Διαμονή σε Κέντρα Φιλοξενίας, με Επιδόματα και Άνετη Ζωή. Μόνο που η Επιδοματική Πολιτική σε Λαθρο-Μετανάστες μόνο στην Ελλάδα Συμβαίνει, και επί ΣΥΡΙΖΑ από το 2015, που Έγινε Τότε η Πρώτη Έξαρση στο Μεταναστευτικό με το Άνοιγμα των Συνόρων.

  Αν Κάνω Λάθος, Παρακαλώ Διορθώστε με, αλλά Κάποιος ο Οποίος Είναι με Ανώτατο Μορφωτικό Επίπεδο, με Πτυχίο και Μετα-Πτυχιακά, και Θέλει να Έλθει στην Ευρώπη, για να Αναζητήσει Εργασία, δεν Μαζεύει τα Χρήματα για να τα Δώσει στους Διακινητές να τον Φέρουν Εκείνοι στην Ευρώπη, αλλά Πολύ Απλά, Βρίσκει τον Τρόπο και Έρχεται Μόνος του στην Ευρώπη, και η Ευρώπη Ασφαλώς και δεν θα του Πει Γύρισε Πίσω στην Πατρίδα σου, είτε Μιλάμε για το Πακιστάν, είτε για το Αφγανιστάν, είτε για Χώρες της Αφρικής, είτε Γενικότερα για Οποιαδήποτε Χώρα Εκτός Ευρωπαικής Ένωσης.

  Ευχαριστώ,

  Με Εκτίμηση,
  Πολλούς Χαιρετισμούς,

  Άγγελος από Μιλάνο

  1. Πολυ σωστα Κυριε. Ολα τα λαμογια Ασιας και Αφρικης στην Ελλαδα μας. Ο τσιπρας και αυτος που ανοιξε τα συνορα πρεπει να πανε μεσα μεχρει να σαπησουν.

Leave a Response