Απόπειρα δολοφονίας δημοσιογράφου Στέφανου Χίου – Εξιχνιάστε την ή αναλαμβάνουμε – Έχετε 20 ημέρες

Κοινοποίηση:
police

Μας ενοχλεί η εκκωφαντική σιωπή δημοσιογράφων και δημοσιολόγων για την εν λόγω απόπειρα δολοφονίας .

Μας ενοχλεί η ¨σιωπή¨ της Δημοκρατίας … από κάποιους !

Το να στήνεις μια αλληλουχία συμπτώσεων μόνο και μόνο  για να δείξεις ηθικούς αυτουργούς σχεδιασμένης δολοφονία ( ή απόπειρας ) , ομάδα ατόμων που θα μπορούσαν ( έτσι ) να έχουν κίνητρο αλλά που ¨μπαίνουν με τον τρόπο αυτό  στην εξίσωση ¨ ώστε , άλλοι που την δρομολογούσαν ( τη δολοφονία ) να διατηρηθούν ¨εκτός κάδρου ¨, ΣΥΝΙΣΤΑ τακτική μαφίας.

Το να σπεύδεις να εκμεταλλευτείς ¨δημοσιογραφική  συγκυρία¨ για να εκτελέσεις δολοφονικό σχέδιο ώστε να πετύχεις διπλό  + 1 στόχο (στρέφεις αλλού τις υποψίες, προκαλείς βλάβη στον αντίπαλο και αποφεύγεις την κατηγορία ) συνιστά εξαιρετικά επικίνδυνη για την έννομη τάξη ¨δράση εγκληματικής οργάνωσης ¨, όταν μάλιστα έχει προβλέψει επιπλέον  την ταυτόχρονη απομόνωση του θύματος και έτσι , την ενίσχυση ( μέσα από αυτό ) του εγκληματικού της σχεδίου .

Από τ ανωτέρω φαίνεται πόσο σημαντική είναι η ΑΜΕΣΗ διαλεύκανση  αυτής της υπόθεσης.

… έχετε 40 ημέρες συνεπώς για να προβείτε στην 1η σύλληψη ( έκπληξη ) από σήμερα , 10.8. 2020

Υ.γ1 Κορωνοϊός : « Μην παίζεις τη ζωή σου κορόνα – γράμματα . Η αμφιβολία ή το ρίσκο που αποδέχεσαι  μπορεί να σε σκοτώσει  ή να σε αρρωστήσει με ευθύνη σου »

Υ.γ2 . κ Χαρδαλιά , εκεί στην Εύβοια με τους τόσους πνιγμένους  κατακαλόκαιρο , το 112 θα μπορούσε να στείλει το κατάλληλο μήνυμα – οδηγίες …. στο προβλέψιμο.

Υ.γ3 Θα μπορούσαμε πολύ  καλύτερα με την Ελληνο-αιγυπτιακή ΑΟΖ . Γιατί ;

Ερχόμαστε !!!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (σε αναστολή εσωτερικού)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οπωσδήποτε… Απλά ήταν κάποιες απορίες αυτές που εξέφρασα σε προηγούμενο σχόλιο για σύζυγο πρωθυπουργ κλπ επειδή δεν γνωρίζω…

  2. Δεν προκειται να τους βρουν , οσο βρηκαν για τους χρυσαυγιτες, οσο βρηκαν για την Μαρφιν αλλο τοσο θα βρουν και του Χιου. Δυστυχως οι νεοταξιτες ειναι ανικητοι, κανεις δεν μπορει να τους κουνησει.Ευχομαι να κανω λαθος.

  3. Δεν εχω καταλαβει το Υγ1.
    Ή ισως ασυνειδητα αρνουμαι να καταλαβω. Πως το σχετιζει ο ποιητης; Ποια ειναι η προτροπη;

  4. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΒΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ , ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥΣ.

Leave a Response