Απόλλων Σμύρνης: Παρελθόν ο Γιάννης Πετράκης από τον πάγκο

Κοινοποίηση:
giannis-petrakis

Μόλις τρεις αγωνιστικές διήρκεσε η θητεία του Γιάννη Πετράκη στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού ο Κρητικός τεχνικός πλήρωσε τις συνεχόμενες ήττες στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο από τις τρεις ήττες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η διοίκηση του Απόλλωνα στην ανακοίνωσή της αφήνει αιχμές για την εικόνα της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι «δεν παλεύει για το αποτέλεσμα» και ότι παρουσιάζεται «soft» υπό τις οδηγίες του κόουτς Πετράκη.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης

«Ύστερα από έντεκα φιλικά παιχνίδια και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας μας είναι απογοητευτική. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ομάδα που «χτίστηκε» με αυξημένο κατά 30% μεταγραφικό μπάτζετ και δημιουργήθηκαν γι’ αυτήν εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας, σε καμία περίπτωση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας. Ένα σύνολο soft, μια ομάδα «μαλθακή» που δεν παλεύει για το αποτέλεσμα και έχει τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων, καθώς έχει ήδη δεχθεί έντεκα γκολ. Την ίδια ώρα το κλίμα στα αποδυτήρια έχει πάψει να είναι αυτό που πρέπει.

Ως εκ τούτου, η συνεργασία μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Ίσως στο μέλλον συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response