Αποχωρεί από την Πρεσβεία ο Τσούνης! Ψάχνουν δικαιολογία για να τον «μαζέψουν» πίσω στην Αμερική

Κοινοποίηση:
Νέο-έργο-10

Η ανικανότητα του να διαχειριστεί ισορροπίες Ελλήνων ολιγαρχών που έχουν σημείο αναφοράς τον Λευκό Οίκο και ο άγριος καυγάς που είχε με μεγιστάνα καυσίμων και κουμανταδόρο ΜΜΕ.

Κοντά στην πλατεία Μαβίλη, εκεί δίπλα από τη γνωστή καντίνα με τα «βρόμικα» ένα πουλάκι εκμυστηρεύτηκε κάτι που μου έκανε αίσθηση.
Μου είπε, λοιπόν, ότι ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα,  ομογενής Τζορτζ Τσούνης, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας.

Θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και πλέον αναζητείται νέος πρέσβης για την Αθήνα. Μου είπε και τους λόγους αλλά δεν είναι του παρόντος. Όλοι πάντως καταλήγουν, για τους λόγους μιλάω, ότι ο Τσούνης είναι «λίγος» και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ισορροπίες των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων που εκφράζονται στην Ελλάδα από επιχειρηματίες που έχουν σημείο αναφοράς στον λευκό οίκο.

Το ίδιο πουλάκι μου είπε ότι πριν λίγο καιρό έγινε ένας άγριος καυγάς τηλεφωνικός καυγάς μεταξύ του Τσούνη και ενός ολιγάρχη – Μιντιάρχη. Το τελευταίο που θέλει τώρα ο Μπαϊντέν είναι να αρχίσουν τα ρεπορτάζ και το «σφάξιμο» του Τσούνη από τα δελτία των ειδήσεων. Ειδικά τώρα που η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι έκρυθμη ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, κάποιοι δεν αποκλείουν η αντικατάσταση να γίνει σύντομα, αφού πρώτα βρεθεί ένας διπλωμάτης με ειδικό βάρος για να διαχειριστεί τα καυτά θέματα που υπάρχουν.

ΠΗΓΗ: edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δηλαδή οι προηγούμενοι κάθισαν παραπάνω από δύο χρόνια;

  2. φατσουλα ο μπουλουκος ε, χα χα χα

  3. ήθελε να γίνει πρέσβης στην Αυστραλία, αλλά δεν ήξερε την πρωτεύουσα και τον έστειλαν εδώ;

  4. Δεν παιρνεις εκει που θα πας στο Αμερικα και τα εντοπια tsoutsounia ξερεις τον Koulis και τη συμμορια του να κανεις ,και κατι καλο.

  5. Ο Τσούνης είναι ο βιτρίνας. Ο πραγματικός πρέσβης των Αμερικάνων στην Ελλάδα είναι ο Μητσοτάκης.

Comments are closed.