Αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο Μουρίκη ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Ο τίμιος γίγαντας ολοκλήρωσε τη θητεία του στο μεγάλο Λιμάνι»

Κοινοποίηση:
Κωνσταντίνος Μουρίκης

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με μια ανακοίνωση αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Κώστα Μουρίκη για τα 12 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“2011-2023. 12 χρόνια. 25 τίτλοι. Αμέτρητες «μάχες» στο νερό, αμέτρητα γκολ. Δύναμη, πάθος, αξιοπρέπεια. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ή απλά… Κώστας Μουρίκης!

Ο «τίμιος γίγαντας» ολοκλήρωσε τη «θητεία» του στο μεγάλο λιμάνι. Στο λιμάνι της καρδιάς του. Εκεί, όπου έζησε τα πάντα με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Τα πήρε… όλα! 11 πρωταθλήματα, 10 Κύπελλα, τρία Super Cup, ένα Champions League, το 2018 στη Γένοβα. Το σημαντικότερο «παράσημο», όμως, ότι «κέρδισε» την αγάπη και τον σεβασμό όλων στον Θρύλο. Και αυτό, διότι τίμησε το σκουφάκι, τίμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, παίζοντας με καρδιά. Καρδιά πρωταθλητή!

Κώστα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. σε ευχαριστεί για όλα! 12 υπέροχα χρόνια! Καλή επιτυχία στην καριέρα σου, τα καλύτερα στη ζωή σου. Πάντα με χαμόγελο!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: