Αποτρόπαιο θέαμα! Αγέλη λιονταριών κατασπάραξε άνδρα! Μόλις είδαν ποιος ήταν, «πάγωσαν» όλοι!

Κοινοποίηση:
5425326328_c7fd32176e_b-1-511x420-1-1

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι φύλακες πάρκου άγριας ζωής στη Νότιο Αφρική, ανακαλύπτοντας τα απομεινάρια της σορού ενός λαθροθήρα, ο οποίος κι είχε κατακρεουργηθεί από μία αγέλη λιονταριών.

Οι φύλακες του πάρκου άγριας ζωής Κρούγκερ, το οποίο φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς λιονταριών σε ολόκληρη την Αφρική, άκουσαν τις αγωνιώδεις κραυγές του πανικόβλητου άντρα, όμως πριν καταφέρουν να φτάσουν στο σημείο, ο κυνηγός είχε κατασπαραχθεί από τα άγρια ζώα.

Αρχικά, οι φύλακες θεώρησαν ότι πρόκειται για έναν από τους οδηγούς φορτηγών κοντινού ιδιωτικού ράντσου, όμως όταν ανακάλυψαν ένα πολεμικό τουφέκι, οι υποψίες τους στράφηκαν αμέσως στη δράση των λαθροκυνηγών, που στήνουν ενέδρες στην περιοχή, με στόχο να πάρουν ως τρόπαιο, το κουφάρι όποιου λιονταριού βρεθεί στο δρόμο τους.

Λίγη ώρα αργότερα, κι αφού διαπιστώθηκε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού ράντσου ήταν σώοι και αβλαβείς, οι φύλακες του πάρκου άρχισαν τις έρευνες για την ανάσυρση της σορού του…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ????ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ !!!!!!!!!

  2. Τελικά αυτό που λένε ότι :καλά εσύ δεν τρώγεται με τίποτα…Σύμφωνα με το άρθρο δεν ισχύει.Αντε και καλή χώνεψη στις γατούλες!

Leave a Response