Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Νεαρός δελέασε γάτα με τροφή και μετά την κλώτσησε σε λίμνη

Κοινοποίηση:
gata

Ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε αυτή τη φορά στη Ρόδο. Νεαρός φέρεται να δελεάζει γάτες με κομμάτι τροφής και εν συνεχεία μόλις αυτές τον εμπιστεύονται, να τις κλωτσάει με δύναμη μέσα στο νερό.

Την όλη διαδικασία φαίνεται να είχαν αποφασίσει ο νεαρός μαζί με φίλους του, όντας μάλιστα τόσο περήφανοι για το χιούμορ τους που τη βιντεοσκόπησαν περιγελώντας όλοι μαζί το άτυχο ζώο μετά την κλωτσιά.

Το σχετικό βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εθελοντικές οργανώσεις έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του και το Κυνοκομείο Ρόδου υπέβαλε σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία του νησιού.

Φιλόζωοι της περιοχής φέρονται να εντόπισαν τη γάτα και να βεβαιώθηκαν ότι είναι σώα και υγιής. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο νεαρός πρόκειται να εντοπιστεί και να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της πράξης του.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τι γίνεται πια εκεί στη Ρόδο? Σταματήσαν να πηγαίνουν οι Σουηδέζες και τώρα βγάζουν τα απωθημένα τους με το να βιάζουν τις κοπέλες και να πνίγουνε γατάκια? Αι, σιχτίρι, κοπρίτες!

  2. …..τα πιτσιρικια του κωλου σιγουρα αιμα ασιατικο εχουν.

  3. ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.

  4. Αμιγής συνδυασμός μαλακομπουκώματος και εγχώριου μάγκα.

  5. Αι σιχτιρ με την ανατροφη που σου δωσε η οικογενεια σου γιατι απο κει ξεκιναει το κακο Μπουλομαλακα!

  6. Εγώ πρέπει να τον πετύχω αυτόν τον θρασύδειλο που αντί να τραβήξει καμιά μαλακία να ξεσπάσει εκεί τις ορμές του τα βάζει με αθώα πλάσματα. Θα τον ικανοποιούσα με ένα μπουρί σόμπας γιατί αυτή είναι η πραγματική έννοια του πούστη, ο θρασύδειλος και όχι ο γκέυ.

Comments are closed.