Απορρίφθηκε η αγωγή της ΤΣΣΚΑ για την αποβολή του συλλόγου από την Euroleague

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Απορρίφθηκε η αγωγή κατά της Euroleague, η οποία έγινε από τον «ισχυρό άνδρα» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, αναφορικά με την αποβολή της ομάδας από τη διοργάνωση εξ’ αιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Πλέον στον σύλλογο αναμένουν την απόφαση από την έφεση που έχει κατατεθεί, με τον Βατούτιν αν τονίζει ότι θα του λείψει η ατμόσφαιρα των ευρωπαϊκών αγώνων και οι φίλαθλοι. Αναλυτικότερα είπε:

«Καταθέσαμε αγωγή σε δικαστήριο του Λουξεμβούργου, με το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων για την αποβολή μας από τη διοργάνωση και την επιστροφή σε αυτή. Αυτή απορρίφθηκε. Κατόπιν τούτου, καταθέσαμε έφεση και περιμένουμε την απόφαση. Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται από εξειδικευμένους δικηγόρους, ο σύλλογος δεν σπαταλάει χρόνο σε αυτό. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σίγουρα θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα και θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει το φίλαθλο κοινό. Προσωπικά θα μου λείψει η ατμόσφαιρα των ευρωπαϊκών αγώνων και οι φίλαθλοι, πολλούς εκ των οποίων γνωρίζω».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρόταση που έγινε στον Βασίλιε Μίτσιτς το καλοκαίρι του 2021, με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να δηλώνει ότι: «Γνωρίζω τον Βασίλιε εδώ και πολύ καιρό, διατηρούμε ακόμη φιλική σχέση. Το καλοκαίρι του 2021, πράγματι, μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις. Ως αποτέλεσμα αυτών, έλαβε μια πολύ υψηλή πρόταση ανανέωσης από την Αναντολού Εφές και προτίμησε να μείνει εκεί. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, ο Βασίλιε μόνο κέρδος είχε από εκείνη την κατάσταση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αθλιοι εγκαθετοι μπερδευουν τον αθλητισμο με τα πολιτικα, ολα ειναι υποκεινουμενα απο τους…γνωστους ταραξιες του πλανητη!!

Comments are closed.