«Απολαύστε την Οθωμανική Κρήτη» – Σάλος από διαφήμιση τουριστικού πρακτορείου στην Αυστραλία

Κοινοποίηση:
keimeno_ottoman_crete1

Την ώρα που η Τουρκία δηλώνει αποφασισμένη για έρευνες υδρογονανθράκων σε επτά σημεία της Ανατολικής Μεσογείου, που εκτείνονται ανατολικά της Ρόδου, της Καρπάθου και της Κρήτης, αυστραλιανό τουριστικό πρακτορείο καλούσε μέχρι πριν από λίγες ώρες τους πελάτες του να απολαύσουν φέτος το καλοκαίρι τις διακοπές τους στην…Ottoman Crete (Οθωμανική Κρήτη).

Το πρακτορείο στις ειδικές φόρμες, που βρίσκονταν αναρτημένες στην διαδικτυακή του σελίδα Rome2rio, καλούσε τους επισκέπτες να περιηγηθούν στις σελίδες της Ottoman Crete μαθαίνοντας από πρώτο χέρι κάθε χρήσιμη τουριστική πληροφορία.

Από τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να την επισκεφτούν με πλοίο ή αεροπλάνο, μέχρι τα ξενοδοχεία στα οποία μπορούν να μείνουν και να απολαύσουν μια ευχάριστη διαμονή τους.

Η αποκάλυψη που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου προκάλεσε όπως ήταν φυσιολογικό αντιδράσεις με τον πρόεδρο της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας & Νέα Ζηλανδίας κ. Αντώνης Τσουρδαλάκη να δηλώνει στο Ελληνικό Πρόγραμμα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας SBS πως έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία ενάντια στην διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα, ενώ για το ζήτημα έχουν ενημερωθεί ο ομοσπονδιακός υπουργός Μετανάστευσης, Υπηκοότητας και Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων, David Coleman καθώς και ο πολιτειακός υπουργός Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων της Βικτώριας, Ros Spence.

Από την πλευρά του ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστραλία, Γεώργιος Παπακώστας ανέφερε πως ελέγχεται η αξιοπιστία της ιστοσελίδας αυτής, τονίζοντας πως η Αθήνα έχει ήδη ενημερωθεί για το θέμα.

«Απολαύστε την Οθωμανική Κρήτη» – Σάλος από διαφήμιση τουριστικού πρακτορείου στην Αυστραλία

Το Ελληνικό Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας SBS, επικοινώνησε μέσω email με την εταιρεία για να σχολιάσει τα όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα της τα οποία όπως ανέφεραν στην απάντηση τους οφείλονται σε…σφάλμα :

«Αντιμετωπίσαμε ένα σφάλμα κατά την αυτόματη ενημέρωση των συστημάτων μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναφορά λανθασμένων επισημάνσεων σε πολλά μέρη για μικρό χρονικό διάστημα. Ζητούμε συγνώμη αν οποιοδήποτε άτομο προσβλήθηκε από αυτό το σφάλμα».

Το τουριστικό πρακτορείο άμεσα αποκατάστησε το λάθος στις σελίδες του, αν και μέρος του προβλήματος εξακολουθεί να υπάρχει στις σελίδες αναζήτησης αυτή τη φορά αρκεί κάποιος να γράψει Ottoman Crete Romeo2rio.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. η γελοιότητα, και σήμερα 3/6, φαρδιά-πλατειά σε πληθώρα αναζητήσεων στο κ@λομάγαζο. Τρίχες τα περί διαγραφής. Μήπως εδώ χωράει κανένα διαβηματάκι, τώρα που μάθαμε πως γίνεται;;;

  2. Ο δυναμικός υπουργός Δένδιας θά φορέσει τό κομψό καπελάκι τό τσιπά καί θά διαμαρτυρηθεί έντονα.Τό έκανε και
    γιά τά επεισόδια στόν Εβρο.Η Αγκυρα τρέμει ακόμα.Αμ τί;παίζουμε;
    Γιάννης Λάκων

  3. εάν παραχωρήσουμε την Κρήτη στην Τουρκία θα γλιτώσουμε από τους μισούς και πλέον βουλευτές και σε 50 χρόνια η Τουρκία θα έχει διαλυθεί από τους κρητικούς βουλευτές.

  4. Αυτα τα……σφαλματα να τα παρατησετε τουρκοφιλοι κοπριτες!!!!!!!! Τι κανουν οι Ελληνοαυστραλοι, δεν του εβαλαν μπουρλοτο το πρακτορειο του κ@λου;;;;;;;;;

Leave a Response