Αποκλεισμός – σοκ για τον Τσιτσιπά

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Πρόωρος και σοκαριστικός αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Ο Έλληνας τενίστας είδε τον Ντρέιπερ να κάνει ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του και δεν μπόρεσε να τον σταματήσει, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Ο Στέφανος μέτρησε 40 αβίαστα λάθη, δείχνοντας ιδιαίτερα νευρικός και αυτό είναι κάτι το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλό στο τελικό αποτέλεσμα, ενός αγώνα που έγινε στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου στο Canadian Open.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Άγγλο τενίστα κόντρα σε παίκτη που βρίσκεται στο Top-10, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στο νο82..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η τραμπικος καρναβαλος φελοπουλικος και χαβγιτης βγιτης λέει:

    oι οχουνταιοι χαιρονται οταν χανουν τα ελληνικα χρωματα, χα χα χα

  2. Επεσες πολυ τραβα κανε το μπουστερ το επικαιροποιημενο ζωαδι!

  3. αφού συμφώνησε ότι τα εμβόλια είναι καλά τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσει . ολο τελευταίος θα βγαίνει και της περισσότερες φορές θα χάνει και πάλι καλά .
    οποίος φυσικά είναι φαν του μπολιασματος τα ίδια και χειρότερα θα τραβήξει , όλα εδώ πληρώνονται και μετά πληρώνεις και το επιτόκιο μετά θανάτου .και όποιος δεν πιστεύει θα μάθει σύντομα .

  4. Ότι έσπειρε θερίζει. Αν δεν προσγειωθεί είναι τελειωμένος απ’ολες τις πλευρές. Αλλά όταν καβαλάς το καλάμι είναι δύσκολο να το κατέβεις μόνος σου!!!

  5. Απροπόνητος τελείως ο Τσιτσιπάς , δέν είχε ανάσα από το 1ο κιόλας σέτ τού αγώνα , γιαυτό καί τά πολλά λάθη πού έκανε , σύν τις αδυναμίες τού παιχνιδιού του , πού τίς γνωρίζουν πλέον όλοι οι αντίπαλοι του. Όσο δέν αποφασίζει νά αλλάξει team , δέν πρόκειται νά ανακάμψει.

Comments are closed.