Αποκλείεται: Αυτή ήταν η πρώην του Δημήτρη Παπαμιχαήλ – Ο έρωτας πριν την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Κοινοποίηση:
dimitris_papamixail_bougiouklaki

Πολύ καιρό πριν γνωρίσει και πριν ερωτευτεί την μετέπειτα σύζυγό του, Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ βρισκόταν σε σχέση με μία γυναίκα, η οποία αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Παρά το γεγονός ότι τους χώριζε μια μεγάλη διαφορά ηλικίας, όταν γνωρίστηκαν το 1955 σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου (όταν εκείνος ήταν ακόμα μαθητής στη σχολή και εκείνη πρωταγωνίστρια με μια σπουδαία πορεία ήδη στο ενεργητικό της), ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ την ερωτεύτηκε.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής, ο νεαρός τότε ηθοποιός μαγεύτηκε από την ευγενική της φυσιογνωμία και τη γοητεία της και οι δυο τους καθόλου δεν προβληματίστηκαν για τα 18 χρόνια που τους χώριζαν. Μάλιστα, φήμες τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ο λόγος για την Δέσπω Διαμαντίδου, η οποία του είχε κλέψει την καρδιά. Μάλιστα, προσφάτως βγήκε στη δημοσιότητα και μία φωτογραφία από την εποχή που ήταν ζευγάρι και είχαν πάει μαζί στο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. O Δημήτρης Παπαμιχαήλ γνώριζε την Αλίκη από την σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στην οποία ήσαν συμμαθηταί μαζί με την Τζένη Καρέζη κατά κόσμον Ευγενεία Καρπούζη, κόρη λυκειάρχου και επί έτη ερωμένη του Ζαχου Χατζηφωτίου. Διαζεύθηκαν μετά τον εξαμήνου διαρκειας γάμου τους.
    Η Δέσπω Διαμαντίδου κομμουνίστρια πρώην σύζυγος του επίσης κομμουνιστού ηθοποιού Ανδρέα Φιλιππίδη.
    Εν τάξει το έπαιζε ζιγκολό. Τόλης Βοσκόπουλος και Κώστας Μπάρκουλης σύζυγοι με τις πολύ μεγαλύτερες τους Στέλλα και Αλέκα Στρατηγού.

Leave a Response