Αποκαλύψεις από τον ψυχίατρο Γιώργο Σύρπη για τον 7χρονο Μάριο: “Έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες, δεν σέβονται το παιδί”

Κοινοποίηση:
Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Για τον θάνατο του 7χρονου Μάριου στη Θεσσαλονίκη μίλησε στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο ψυχίατρος, Γιώργος Σύρπης.

«Κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σώσουμε τον Μάριο-Γιώργο… Η καρδία του δεν επανήλθε ούτε μετά την κάρπα» είπε.

«Βρέθηκα δίπλα στους γονείς υποστηρικτικά. Μάλιστα εγώ τους οδήγησα στον θάλαμο. Ήταν πραγματικά τραγική στιγμή, είναι τραγικό αυτό που βιώνουν, ήταν το μοναχοπαίδι τους. Κανένας γονιός να μην βιώσει τέτοιες καταστάσεις».

Ο Γιώργος Σύρπης, Ψυχίατρος, στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μίλησε για ανακρίβειες που έχουν γραφτεί σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το μικρό παιδί.

«Δεν σέβονται το αγγελούδι. Είναι παράλογα αυτά που γράφουν, είναι αναληθή. Μιλάω καθημερινά με τους γονείς. Και οι ίδιοι εξέφρασαν το παράπονο ότι γράφονται υπερβολές. Ένα μικρό παιδί χάθηκε. Πρέπει να δοθούν και θα δοθούν απαντήσεις. Ο Μάριος – Γιώργος είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, θα πρέπει να εξεταστούν όλα, να μπουν όλα στο Τραπέζι» κατέληξε.

Ακούστε εδώ την συνέντευξη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σκότωσαν το ίδιο τους το παιδί.Δολοφονοι γονείς χωρίς κανένα ελαφρυντικό.Και αφου ποτέ δεν θα παραδεχτούν το θανάσιμο λάθος τους,ας ζήσουν με τις αναμνήσεις της πραγματικά αδικοχαμένης ψυχουλας.

  2. πολύ κρίμα. υπομονή, κουράγιο κ. αποδοχή. ακόμη κ. μετά από μεγάλο χρον. διάστημα να αποφασίσουν να κάνουν παιδί, θα είναι αδύνατον, ΑΝ Έχουν μπολιαστει……….
    πολύ, πολύ άδικα όλα αυτά, αν αναλογιστεί κάποιος ότι οι τηλεγιατροιπηραν πολλά εκτμρια…… για έρευνες.

  3. Τι να πει κανείς σε αυτούς τους ανθρώπους που θα ζουν μια ζωή με την απώλεια του παιδιού τους και ενδεχομένως και τις τύψεις γι αυτό που επέτρεψαν να συμβεί. Ο Θεός τους χάρισε ένα παιδί και εκείνοι δν είχαν τη νοημοσύνη να το προστάτευσουν. Κρίμα το παιδί μονο

Leave a Response