Αποκάλυψη που σοκάρει από την Αννίτα Πάνια: «Χώρισα γιατί είναι σατανιστής!»

Κοινοποίηση:
annita_pania_xorismos_satanistis

Εκτός από την καριέρα του στη μουσική, ο Νίκος Καρβέλας έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και για την προσωπική του ζωή, με αποκαλύψεις που… σοκάρουν. Μεγάλος δεσμός στη ζωή του ήταν η Αννίτα Πάνια, με την οποία ήταν χρόνια μαζί. Εκκεντρικές και ανατρεπτικές προσωπικότητες και οι δύο, τραβούσαν τα βλέμματα με τις κοινές τους εμφανίσεις.

Το τρολάρισμα έπεφτε σύννεφο προς τα ΜΜΕ και το ζευγάρι το απολάμβανε. Όπως έγινε τον Οκτώβριο του 2015, όταν η Πάνια αιφνιδιάστηκε από την παρουσία δημοσιογράφων έξω από το στούντιο στα Μελίσσια, οι οποίοι τη ρώτησαν αν ισχύουν οι φήμες ότι χώρισε με τον Νίκο Καρβέλα! Επίσης διαβάστε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη για την την Αννίτα Πάνια, σχετικά με ποιόν έχει κρυφή ερωτική σχέση!

Τότε η Αννίτα θυμήθηκε την… παραφιλολογία ότι ο Καρβέλας έχει ασπαστεί τον… σατανισμό και απάντησε αναλόγως: «Χώρισα με τον Καρβέλα γιατί είναι σατανιστής, εγώ είμαι του Θεού άνθρωπος»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Και έκανε παιδί με τον σατανιστή εν γνώσει της;

  2. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖ ΤΟΥ
    ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ

  3. Χώρισε για τον ίδιο λόγο που χώρισε η Δέσποινα τον Ντέμη….

  4. Η Αννίτα αν ήθελα έχει στα πόδια της κάθε άντρα και τεκνό ! Εξάλλου και η ίδια κρατιέται σε άψογη κατάσταση ημιμιλφάρα κια θεά !

  5. Μίλησε η χριστιανή ορθόδοξη που βάζει τον ανήλικο γιο της να βρίζει τραγουδιστά.
    Ρε ουστ μωρή αναρχοπατσαβούρα.

  6. Μεγαλες πρωσοπικοτητες!!
    τελειωμενη κοινωνια!

  7. Βασικά για τα πανηγύρια είστε και οι δύο και δουλεύετε τον κόσμο

Comments are closed.