Αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Χάρι – Πότε αποφάσισε να δώσει τη συνέντευξη στην Όπρα

Κοινοποίηση:
720_783414_c8d48e1966-aaf3d4a1e1a09602

Μία αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα σχετικά με τον πρίγκιπα Χάρι και την απόφασή του να μιλήσει στην Όπρα Γουίνφρεϊ σε εκείνη την πολύκροτη συνέντευξη τον Μάρτιο. Πηγή είπε στη Sun ότι ο Δούκας του Σάσεξ εξοργίστηκε μετά την αφαίρεση όλων των στρατιωτικών του τίτλων με εντολή της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ στον απόηχο του Megxit.

Ένας πολύ χολωμένος Χάρι αποφάσισε να κάνει τη συνέντευξη με την Όπρα εκείνο το σαββατοκύριακο, λένε οι φήμες. Πηγή είπε στη Sun: “Ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν έξαλλοι πριν από την Όπρα καθώς είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία του Megxit και προέβλεπε ο Χάρι να χάσει όλους τους στρατιωτικούς του τίτλους. Αυτό ήταν που τον εξόργισε. Είναι πολύ συναισθηματικός και οι στρατιωτικοί του ρόλοι ήταν πολύ σημαντική γι’ αυτόν δεδομένου ότι υπηρέτησε τη θητεία του”. Ο Χάρι είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν και ήλπιζε ότι παρά το Megxit θα διατηρούσε τους τίτλους του, κάτι που ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει αφού αποφάσισε να παραιτηθεί από τον ρόλο του στη βασιλική οικογένεια.

Παλαιότερα είχε ειπωθεί ότι η απόφαση να κάνει τη συνέντευξη ήρθε αφού είπαν στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ ότι ο γιος τους δεν θα γίνει πρίγκιπας όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: