Αποκάλυψη «βόμβα» από αξιωματικό της ΕΛΑΣ: «Πήραμε εντολή να βαράμε στο ψαχνό» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
1111

Τι είπε στον Focus Fm 103,6 για τη συμπεριφορά των ΜΑΤ στα γεγονότα του περασμένου Φεβρουαρίου στη Μυτιλήνη.

Μια κατάθεση ψυχής έκανε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 ο αστυνομικός Παναγιώτης Φίκιας, ο οποίος μετά από 28 συναπτά έτη υπηρεσίας στην Ελληνική Αστυνομία, ενδέχεται να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου από το σώμα, μετά από καταγγελία που δέχτηκε για μια ανάρτηση του στο Facebook.
Ιδιαίτερη αίσθηση όμως προκάλεσαν και όσα είπε ο κ. Φίκιας στον Στέφανο Δαμιανίδη και για τις παράλογες κλήσεις που κόβουν συνάδελφοί του σε Έλληνες πολίτες και για όσα ακολούθησαν σε βάρος συναδέλφων του μετά το περιστατικό με τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό των αλλοδαπών, αλλά κυρίως για τη συμπεριφορά των ΜΑΤ στα γεγονότα του περασμένου Φεβρουαρίου στη Μυτιλήνη.

«Δόθηκε η εντολή χτυπάτε στο ψαχνό», είπε ξεκάθαρα ο κ. Φίκιας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…..

  2. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ο λαός ψηφίζει κοματα του τύπου (νέα δημοκρατία, συριζα, πασοκ) για να τους βαράνε στο ψάχνω

  3. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ….ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ;;;

    ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΧΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ, ΧΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ.

    ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΜΑΣΤΟΥΡΙΑ, ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΑΣΗ

    ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ?

  4. …..ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΥΛΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ….ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!….

  5. Και πάλι κ.φικια εγκληματίες είστε… και ο Χίτλερ εντολές έδινε και ξεκληρίστηκε εκατομμύρια κόσμου… και στην Αρμενία εντολές πήραν και κατασφαζουν τόσο κόσμο… και στην Συρία..στο Ιράκ..σε κάθε σφαγή ..πυροβολισμό..σε κάθε είδους επίθεση στον συνάνθρωπο διαταγές παίρνουν…η λέξη διαταγή δεν δικαιολογεί τις πράξεις σας μικρές και μεγάλες…για τον λόγο αυτό κ.φικια έχετε τον εγκέφαλο..το μυαλό και την λογική να παραβαινετε και να κάνετε στοπ σε κάθε πλήρως παράλογη εντολή . Όμως η αλήθεια κ.φικια είναι αλλού… είναι στο ότι είστε πουλημένοι για ένα μεροκάματο που δεν αξίζει να χτυπάτε κανέναν γερό κανένα παιδί και καμμιά γυναίκα κρυμμένοι πίσω από το όνομα της εντολής… λυπάμαι κ.φικια..τιποτα δεν δικαιολογεί την ανεγκεφαλοσυνη σας και τις πράξεις σας τις άνομες και ανήθικες για το πενιχρό σας μεροκάματο…γράφω από Κω.. εκεί που διαμαρτυρήθηκαν απλοί συνάνθρωποι χωριάτες να μην γίνει το χοτ σποτ στο Πυλί..κι εσείς κ. Φικια τους στείλατε στο νοσοκομείο χτυπημένους μέσα στα αίματα… τελειώνοντας κ.φικια θέλω να σας υπενθυμίσω ότι αυτοί που χτυπάτε είναι αυτοί που με τον ιδρώτα τους σας πληρώνουν και πάτε ένα πιάτο φαγητό στα σπίτια σας…όχι ο κάθε περαστικός πολιτικός και προθυπουργος που περνά να αρπάξει …καλή σας ημέρα κύριοι και καλές γιορτές…

  6. ΓΙ’ΑΥΤΌ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΊΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΟΎΡΓΙΑ Η ΠΟΛΊΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΎΡΙΣΑΝ ΣΤΗΣ ΚΛΟΤΣΙΈΣ !!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΎΠΤΕΙ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΓΙΑΤΊ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΌΤΕΣ !! ΚΑΛΆ ΝΑ ΜΆΣ ΚΆΝΟΥΝ !!! ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΤΡΗΠΕΣ ΜΑΣ !!!

    1. Άνδρας θα ήταν εαν έβγαινε τότε και τα έλεγε, όχι τώρα που ξέρει ότι δεν θα έχει καμία επίπτωση γιατί έχει συμπληρώσει τα χρόνια και θα βγει στη σύνταξη!

  7. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ , ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ & ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΟΣ.

  8. Δηλαδή μετά από τόσα χρόνια κατάλαβε οτι δέν υπηρετεί στούς προσκόπους….άσε ρε μεγάλε πέσαμε από τα σύννεφα τρομερή είδηση συγκλονίστικα.

  9. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ !!!

  10. Το ότι νταντεύουν τόσο πολύ τους λαθρομετανάστες και άμεσα πέφτει όλο το κράτος να τους στηρίξει είναι στα πλαίσια του νεοταξικού δόγματος της αλλαγής του πληθυσμού και της καταπολέμησης του «νατιβισμού». Βέβαια χωρίς τα πειθήνια όργανα εκτέλεσης εντολών οι πολιτικοί δεν θα έκαναν τίποτα.

Comments are closed.