Αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είναι πολύ καλά ο διπλά εμβολιασμένος Γιάννης Αϊβάζης – Χρειάζεται οξυγόνο και δυσκολεύεται να μιλήσει»

Κοινοποίηση:
Γιάννης Αϊβάζης

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένος δεν περνάει και τόσο ελαφριά τον κορωνοϊό, καθώς σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή χρειάζεται τη βοήθεια οξυγόνου, ενώ δυσκολεύεται και να μιλήσει.
Χθες Τρίτη 26 Οκτωβρίου, έγινε γνωστό πως ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αν και είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Μάλιστα ο ίδιος ο ηθοποιός είχε ανεβάσει στο Instagram του story μέσα από δωμάτιο νοσοκομείου.

Τα νεότερα για την υγεία του τα μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία είπε τα εξής: «Δεν είναι πολύ καλά ο Γιάννης αλλά ευτυχώς δεν είναι και στη φάση της διασωλήνωσης. Χρειάζεται οξυγόνο αρκετές φορές. Να πούμε ότι είναι διπλά εμβολιασμένος, θεωρητικά είναι καλυμμένος από αυτή την άποψη. Ο Μιχάλης Πλεμμένος που κάποια στιγμή κατάφερε να μιλήσει και τηλεφωνικά μας είπε ενδεικτικά ότι δεν έβγαινε η φωνή του».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Μιλήσαμε με μηνύματα, τον είδα λίγο σοβαρό ας πούμε, παραπάνω από ό,τι τον έχω εγώ συνηθίσει και είναι έτσι λίγο σοβαρά τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν το περίμενε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ετσι γίνονται οί άνθρωποι θύματα όταν δίνουν βάσει καί πιστεύουν τά ψέματα τών κομπογιαννίτων τού γουρλόμάτη.Οτι έχουμε μέ άσχετούς “ειδήμονες” νά κάνουμε φαίνεται από τό γεγονός ότι ένας πλαστικός γιατρός ονόματι Εξαδάκτυλος καί ένας αναλυτής κοπράνων ό Σαρηγιάννης έχουν τήν αναίδεια καί τό θράσος νά δίνουν συμβουλές γιά τόν κορωνοιό.Μόνο σέ ένα τρικοσμικό κράτος όπως ή Ελλάδα είναι τέτοια υγεινομικά εγκλήματα εφικτά.Σέ ένα νόμιμο κράτος θά είχεν κλείσει πρό πολλού τούς δύο επικίνδυνους γιά τή δημόσια υγεία ψευτοεπιστήμονες στή φυλακή.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response