Αποκάλυψη από την Κατερίνα Στεφανίδη: «Έφτασα σε σημείο βουλιμίας»

Κοινοποίηση:
Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ και παγκόσμια πρωταθλήτρια, πέρασε το κατώφλι του The 2night Show κι απάντησε μεταξύ άλλων για το αν έχει τύχει να φτάσει ποτέ τον εαυτό της στα όριά του.

«Σε μικρή ηλικία πήρα κάποια κιλά. Μετά περισσότερα κι έφτασα σε σημείο βουλιμίας. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια κι ειδικά σε ηλικία 16-17 χρονών. Εκεί κάπου σταμάτησα για κάποιο διάστημα. Και το φθινόπωρο του 19 υπήρξε ένας τραυματισμός. που ακόμα με ενοχλούσε στο Τόκυο πέρυσι το καλοκαίρι.

Είπα ίσως ότι δεν θα αγωνιστώ ξανά ποτέ. Κάποια στιγμή που ήμουν με πατερίτσες και δεν ήξερα αν θα μπορέσω να περπατήσω και να τρέξω ξανά. Πονούσα ακόμα και να περπατήσω. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο ψυχικά» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Από το 2015 ο Μίτσελ είναι ο προπονητής μου. Γνωριστήκαμε στο μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο, γίναμε κολλητοί, είχαμε διαφορετικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Ο Μίτσελ λέει πως δεν είμαι εύκολη αθλήτρια για έναν προπονητή. Τα περισσότερα χρόνια ζούμε 6 μήνες στην Ελλάδα και 6 μήνες στην Αμερική. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και η ζωή μας είναι μονίμως αλλαγές» αποκάλυψε η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Παντρευτήκαμε μόνοι μας με τον Μίτσελ, δεν ήρθε κανείς. Αφού παντρευτήκαμε κάναμε ένα οικογενειακό πάρτι εδώ και ένα στην Αμερική για να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας. Ξέραμε ότι θέλαμε να παντρευτούμε και αφού αρραβωνιαστήκαμε και μιλήσαμε με τους γονείς μας, ο καθένας ήθελε να κάνουμε τον γάμο στη δική του χώρα. Τότε είπαμε “τέλος θα παντρευτούμε μόνοι μας”. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου» τόνισε για τον γάμο της με τον Μίτσελ.

«Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Τώρα είναι το τελευταίο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί σε δύο, τρία χρόνια να χτυπήσει κάποιο καμπανάκι» δήλωσε η Κατερίνα Στεφανίδη για την απόκτηση οικογένειας.

«Όσο μεγαλώνω χειροτερεύει η υψοφοβία. Ξεκίνησα από πολύ μικρή το άλμα επί κοντώ. Το 2000 στο Σίδνευ ήταν η πρώτη χρονιά που συμμετείχαν γυναίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το «άλμα επί κοντώ». Ήταν και οι δύο γονείς μου στον στίβο, οπότε διέκριναν κάποια ταλέντα μου. Ήταν σχεδόν αρνητικό που οι γονείς μου γνώριζαν τόσα πολλά για το άθλημα που ήθελα να ασχοληθώ» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: