Απατεώνες και στην Αυστρία: Αγόραζαν μάσκες από την Κίνα και τις παρουσιάζαν ως αυστριακές

Κοινοποίηση:
maskes-ffp2

Μεγάλη απάτη φαίνεται στην Αυστρία, καθώς έχουν δημιουργήσει εργοστάσιο στο οποίο εργάζονται ανασφάλιστοι αλλοδαποί, αγόραζαν μάσκες FFP-2 από την Κίνα και τις βάφτιζαν αυστριακές.

Κάποιος όμως, τους πήρε χαμπάρι και όλα τα σούπερ μάρκετ αποσύρουν αυτές τις μάσκες και από ότι φαίνεται έπεται συνέχεια.

“Δεδομένου ότι θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μόνο προϊόντα που περιέχουν αυτά που είναι γραμμένα, αφαιρούμε τις μάσκες Hygiene Austria από τη γκάμα”, δήλωσε ο Spar. “Δεν μπορείτε να εγγυηθείτε ότι οι μάσκες προέρχονται από την Αυστρία και ως εκ τούτου θα τις αποσύρουμε”.

Η Rewe αντέδρασε επίσης στην έρευνα που γίνεται και όπως αναφέρει: “η προέλευσή τους (τόπος παραγωγής) είναι ασαφής, οπότε τις αποσύρουμε για το καλό των πολιτών”.

Να θυμίσουμε ότι η χρήση αυτού του τύπου μάσκας είναι υποχρεωτική στην Αυστρία από τις 25 Ιανουαρίου, στις δημόσιες συγκοινωνίες και σε καταστήματα, και από τις 8 Φεβρουαρίου σε όλους τους δημόσιους χώρους σε κλειστό χώρο, σε χώρους εργασίας και σε επί του παρόντος επιτρεπόμενες τελετές, όπως κηδείες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Xxaxaxaxa κατα τα αλλα οι ναζι λενε κλεφτες τους ελληνες.. Οτι σκατα και το φτιαρι.. Χειροτεροι ειναι οι αυστριακοι

Comments are closed.